ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Microsoft αναζητά ελληνόφωνο υπάλληλο για πλήρη απασχόληση στο Λονδίνο, ενδιαφέρεσαι;

Τέτοιες ευκαιρίες δεν είναι να τις αφήνεις!

Neopolis Team

16 Μαρτίου, 2022

Η Microsoft – ναι, ο γνωστός κολοσσός – ψάχνει ελληνόφωνο υπάλληλο κι αυτή είναι η στιγμή σου να λάμψεις!

Εάν περίμενες καιρό για μια μεγάλη ευκαιρία που θα ξεχωρίσει απ’ οτιδήποτε άλλο έχεις ασχοληθεί μέχρι στιγμής, τότε η κενή θέση στην παγκοσμίου φήμης εταιρεία «φωνάζει» την αίτησή σου. Η Microsoft βρίσκεται συγκεκριμένα σε αναζήτηση ατόμου για πλήρη απασχόληση, που να μιλά άπταιστα ελληνικά (και αγγλικά φυσικά), να διαθέτει ικανότητες ή εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, στις πωλήσεις και την εκπαίδευση, καθώς και προσόντα όπως υπευθυνότητα, διαπραγμάτευση, επικοινωνία, εργασιακό ήθος και ομαδικότητα.

Οι υποψήφιοι ελληνόφωνοι θα εργαστούν ως εκπαιδευτές (Customer Trainer) και θα πρέπει να παρέχουν εκπαίδευση στους πελάτες της Microsoft σε SMB, EDU και Enterprise. Οι ίδιοι καλούνται επίσης να είναι αξιόπιστοι σύμβουλοι, να αναπτύσσονται στον τομέα τους, καθώς και να επιτυγχάνουν στόχους. 

Το καλύτερο κομμάτι όμως είναι η… εγκατάσταση στο Λονδίνο, καθώς η δουλειά βρίσκεται στο νέο Κέντρο Εμπειρίας της Microsoft, που ονομάζεται Microsoft Hub, και εδρεύει στο Λονδίνο, στην Oxford Circus. Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά το Κέντρο Εμπειρίας της Microsoft, όπου έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν, να αγοράζουν και να λαμβάνουν υποστήριξη σε software και hardware. Ως εργαζόμενος λοιπόν, καλείσαι να παρέχεις μία ψηφιακή εμπειρία στους πελάτες που επισκέπτονται το εν λόγω Κέντρο.

Ως μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας της Microsoft θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να επηρεάζεις την αποστολή της εταιρείας καθημερινά, βοηθώντας στην ανάπτυξη νέων ψηφιακών δεξιοτήτων στους πελάτες της.

Εάν είσαι έτοιμ@ να αφήσεις το comfort zone σου και να ταξιδέψεις στο εξωτερικό για μια μεγάλη ευκαιρία σαν κι αυτή, στείλε το βιογραφικό σου μπαίνοντας ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τελευταίο τσεκ πριν τις Πανελλήνιες – Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτρια γέννησε και την επόμενη μέρα πήγε στην ορκωμοσία της, της βγάζουμε το καπέλο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET