ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Όσο πάει και μειώνεται η ηλικία των νέων που κάνουν σεξ για πρώτη φορά!

Μπορεί η κάθε επόμενη γενιά να διαφέρει από την προηγούμενη, ωστόσο ένα πράγμα παραμένει αναλλοίωτο στη σκέψη κάθε ανήλικου αγοριού και κοριτσιού. Το σεξ. Ναι, διαβάζει, παίζει κτλ, αλλά κάπου ξυπνάει στο μυαλό και το ερωτικό κομμάτι. Ειδικά η σημερινή γενιά, το σκέφτεσαι περισσότερο από κάθε άλλη γενιά. Γι’αυτό και μία έρευνα αποφάσισε να ασχοληθεί […]

Neopolis Team

20 Φεβρουαρίου, 2018

Μπορεί η κάθε επόμενη γενιά να διαφέρει από την προηγούμενη, ωστόσο ένα πράγμα παραμένει αναλλοίωτο στη σκέψη κάθε ανήλικου αγοριού και κοριτσιού. Το σεξ. Ναι, διαβάζει, παίζει κτλ, αλλά κάπου ξυπνάει στο μυαλό και το ερωτικό κομμάτι. Ειδικά η σημερινή γενιά, το σκέφτεσαι περισσότερο από κάθε άλλη γενιά.

Γι’αυτό και μία έρευνα αποφάσισε να ασχοληθεί με το… φλέγον αυτό ζήτημα και να διευκρινίσει σε ποια ηλικία η σκέψη γίνεται πράξη. Πότε δηλαδή τα κορίτσια και τα αγόρια κάνουν σεξ πρώτη φορά.

Σε αυτή συμμετείχαν 1.000 άνθρωποι από Αμερική και Ευρώπη και σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν οι περισσότεροι χάνουν την… παρθενιά τους στα 17,4.

Οι άντρες συγκεκριμένα στα 17,6, οι οποίοι ξεκινούν να το σκέφτονται έντονα στο μυαλό τους στα 14,8 ενώ οι γυναίκες κάνουν σεξ πρώτη φορά στα 17,4 αλλά έχουν αρχίσει να το σκέφτοναι στα 15,5.

Η μέση ηλικία που οι άνθρωποι ξεκίνουν να σκέφτονται την ερωτική πράξη είναι στα 15 και δύο μήνες.

Στους ομοφυλόφιλους αντίστοιχα, οι σκέψεις ξεκινούν στα 14, ενώ κάνουν σεξ πρώτη φορά στα 17,9.

Τι γίνεται όμως με τις προηγούμενες γενιές;

Στην generation X (1961 – 1981) οι άνθρωποι δοκίμαζαν το σεξ στα 18,1, οι baby boomers (1946 – 1964) στα 17,7 και οι millennials (1981-σήμερα) στα 17,4.

Όσα χρόνια και να περάσουν λοιπόν, οι γενιές θα δοκιμάζουν “νωρίς” την ερωτική πράξη.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Βίκος Cola είναι μια ωδή στο αυθεντικό και το αυθόρμητο!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στήριξε το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET