SPILL THE TEA

Η Μαρία Σολωμού παραδέχεται ότι είναι πολυγαμική και καταρρίπτει ένα μεγάλο ταμπού!

Έχουν κάτι πολύ ξεχωριστό οι γυναίκες που αγαπούν και αγκαλιάζουν τη σεξουαλικότητά τους! 🙌

Neopolis Team

9 Νοεμβρίου, 2022

Η Μαρία Σολωμού είναι μια κατηγορία μόνης της. Όπως τη χαρακτήρισε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Mente Fuerte κι όπως έχουμε καταλάβει όσοι παρακολουθούμε τα podcasts της, είναι η «μούσα του έρωτα». Γι’ αυτό άλλωστε ζητάει τόσος κόσμος τις συμβουλές της, κυρίως ερωτικής φύσεως.

Διάβασε κι αυτό

Μάθαμε το πραγματικό όνομα του Mente Fuerte και δυσκολευόμαστε να τον φανταστούμε με αυτό!

Τώρα συνειδητοποιούμε και το λόγο που μας αρέσει να την ακούμε με τέτοια προσήλωση, γιατί είναι απελευθερωμένη κι απόλυτα συνειδητοποιημένη και στα ίδια της τα ερωτικά. Το ξέραμε κι από το «όσα έχει πάθει η Μαρία» στη διάρκεια των podcasts της, ότι η ερωτική της ζωή δεν είναι η average ερωτική ζωή που συναντάμε. Ούτε και η αντιμετώπιση που έχει απέναντι στον έρωτα.

Αν υπάρχει κάτι με το οποίο δε συμβιβάζεται με τίποτα η Μαρία Σολωμού, αυτό είναι η απουσία του πάθους σε μία σχέση. Το ‘χει παραδεχτεί και εκείνη. Από ένα σημείο και μετά, χάνεται ο έρωτας και τα έντονα συναισθήματα και αυτό την οδηγεί να κοιτάξει αλλού. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Πέτρο Κωστόπουλο είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε απατήσει όλους τους συντρόφους της (όπως αντίστοιχα έχουν κάνει κι εκείνοι, όπως λέει), ενώ τώρα, καλεσμένη στο «Θάρρος ή Αλήθεια» του Fipster, επιβεβαίωσε ότι είναι πολυγαμική και πως έχει τύχει να βρίσκεται και με 3-4 άνδρες ταυτόχρονα.

Όπως είπε συγκεκριμένα: 

Εγώ νιώθω ότι είμαι πολυγαμική, αλλά όταν με αφορά ένας άνθρωπος πάρα πολύ, δε θα κοιτάξω κάπου αλλού.

Αυτό που αγαπάμε πάνω της περισσότερο απ’ όλα, είναι ο τρόπος που αγκαλιάζει τη σεξουαλικότητά της και νιώθει άνετη με αυτή. «Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πάω με έναν άνδρα επειδή έχω πέσει κάτω ξερή μόνο. Είμαι από τις γυναίκες που μπορεί να πάω με έναν άνδρα επειδή θέλω να κάνω σεξ.», δηλώνει και καταρρίπτει ένα χρόνιο ταμπού, που ως απώτερο σκοπό έχει να δίνει συγχωροχάρτι μόνο στις απιστίες των ανδρών.

Τα απενοχοποιώ όλα. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να κάνω είναι one night stand. Γιατί εγώ φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω την επόμενη ημέρα και θα είναι βλάκας.

Στην ερώτηση του Fipster «Άρα σε έχουν κερατώσει όλες σου οι σχέσεις;», η ηθοποιός απαντά:

Όλες μου οι σχέσεις με έχουν κερατώσει. Κάθε φορά που έχει συμβεί αυτό, είναι γκαντέμης ο άλλος. Κάποιος τον έχει δει και μου το έχει πει. Και μετά πιάνεις τον άλλον και του λες «για πες» (…) και αρχίζει το θέατρο το κακό. Που εκείνη την ώρα πρέπει να πεις «το ‘κανα. Είμαι μ@λ@κ@ς, το έκανα. Συγγνώμη δε σήμαινε ή σήμαινε.» Γιατί μπορεί να σημαίνει κάτι. Το να σημαίνει είναι το χειρότερο. 

Και κάπου εκεί τόνισε ότι η απιστία για αυτήν δεν είναι απαραίτητα λόγος χωρισμού.

Τέλος, φυσικά και η κουβέντα θα πήγαινε και στον Mente Fuerte, με τον Youtuber να τη ρωτάει ποιος είναι ο αγαπημένος της τράπερ, για να πάρει ακριβώς την απάντηση που ήθελε. «Μου αρέσει πολύ η μουσική του. Τη μουσική του την ακούω καιρό. Από το 2018-2019. Ο Mente Fuerte έχει γράψει κι άλλα τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό και το suave.», είπε η Σολωμού, ενώ πρόσθεσε: «Τον γνώρισα κάποια στιγμή και τον συμπάθησα, έχουμε και μία προσωπική σχέση». 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πότε ανοίγουν τα μηχανογραφικά – Ο κωδικός που απαιτείται για την υποβολή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Οικονομία Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET