ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Σου έχουμε νέα: Η Google άνοιξε θέσεις πρακτικής για φοιτητές στα γραφεία της στην Αθήνα!

Ποιος δε θέλει να δουλέψει στη Google;!

Neopolis Team

30 Σεπτεμβρίου, 2022

Όταν σκέφτεσαι πού θα ήθελες να κάνεις ιδανικά την πρακτική σου, τα γραφεία της Google είναι μία από τις επιλογές που σου έρχονται στο μυαλό. Well, ισχύει για όλους μας. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως και ξέρουμε ότι πολύ θα ήθελες να εργαστείς για αυτήν. Δώσε προσοχή λοιπόν, γιατί άνοιξε θέσεις πρακτικής για φοιτητές σε διάφορα μέρη της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και την Αθήνα!

Πιο συγκεκριμένα, η Google αναζητά φοιτητές σε θέσεις Sales and Marketing. Προϋπόθεση είναι ο αιτών να βρίσκεται στο προτελευταίο έτος των προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών. Όπως σημειώνεται ακόμα, ο ενδιαφερόμενος πρέπει να έχει κατά προτίμηση παλαιότερη εμπειρία σε τομείς όπως: Sale, Advertising, Consulting, Analysis, Customer Service, Marketing ή άλλα σχετικά πεδία, καθώς και να είναι διαθέσιμος για 3μηνη ή 6μηνη πρακτική το καλοκαίρι του 2023.

Στη σχετική αγγελία, ζητείται να περιλάβεις κατά την αίτησή σου την αναμενόμενη ημερομηνία αποφοίτησης (μήνα και έτος), καθώς και τη διαθεσιμότητά σου για την πρακτική. Η εταιρεία στη συνέχει θα επιλέξει το τμήμα που θα τοποθετηθεί ο εκάστοτε υποψήφιος, με βάση το εκπαιδευτικό του background, τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές του.

Η υποβολή αιτήσεων λήγει στις 28 Οκτωβρίου 2022. Προτού κάνεις την αίτηση, βεβαιώσου ότι είσαι πιο qualified από τους Vince Vaughn και Owen Wilson στο ‘The Internship’, ωστόσο και πάλι ευχόμαστε να έχεις την κατάληξή τους!

Μάθε Περισσότερα για την Πρακτική ΕΔΩ

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ μετατράπηκε σε πλατό γυρισμάτων για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: Φοιτητής καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση φεύγοντας από τη βιβλιοθήκη της σχολής!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET