ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η FunComm Agency υπογράφει την Μόδα του Fly Magazine της Sky Express!

"Πετάει" η ομάδα!

Γεωργία Σιμιτζή

13 Σεπτεμβρίου, 2023

Σίγουρα κάποια στιγμή αν όχι όλοι, μερικοί από εσάς, έχετε κρατήσει στα χέρια σας το νέο και ανανεωμένο περιοδικό της Sky Express, το  Fly Magazine. Και σίγουρα έχετε πέσει στις σελίδες όπου η δημιουργικότητα και η μόδα συναντά την υψηλή αισθητική και την καλή φωτογραφία και όλο αυτό μαζί συνθέτει μια ωραία ιστορία. 

Με αφορμή την Ελευσίνα, ως την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023, η FunComm Agency δημιούργησε μια υψηλού επιπέδου Fashion παραγωγή για τις σελίδες του περιοδικού. Ο Χάρης Χαμαλίδης και ο Δημήτρης Δρεπανόπουλος, Διευθυντές Δημιουργικού, αναφέρονται στην ευφάνταστη παραγωγή και τα θετικά σχόλια τα οποία δέχτηκαν. 

Η βασική ιδέα στηρίχθηκε στο να ενωθεί το παρελθόν με την σύγχρονη πλευρά της Ελευσίνας, το βιομηχανικό της ύφος με την ανανεωμένη εικόνα της διατηρώντας τον ιστορικό της χαρακτήρα. Στα μυστικά της, με σκοπό την ανάδειξη της πόλης ως έκθεμα του παρόντος, της ιστορίας της, των συγκρούσεων της, των εικόνων της. Αντλώντας έμπνευση από την πλούσια ιστορία της Ελευσίνας, το εαρινό τεύχος διαμόρφωσε και αποτυπώσε στις σελίδες του, τις μυστικές γωνιές της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας που δεν έχουν αναδειχθεί στο φως ενός απλού επισκέπτη της, εξηγούν ο Χάρης και ο Δημήτρης, όπως ήθελαν να αναδείξουν. Αναζωπυρώνοντας παράλληλα μνήμες μοναδικές, παραδοσιακές από τον τόπο και την επιχειρηματική δραστηριότητα στην χρυσή της εποχή. Στο Editorial Μόδας θα βρει κανείς Greek Cult στοιχεία εναρμονισμένα με την κλασική, παραδοσιακή πλευρά της Ελευσίνας ενώ από την άλλη αποτυπώνεται μια νέα, σύγχρονη Ελευσίνα μέσα από τα μάτια των Πολιτιστικών Δρώμενων του ELEVSIS 2023. 

Οι κριτικές που έλαβε η FunComm Agency από ανθρώπους του χώρου και όχι μόνο, για το project αυτό ήταν ιδιαίτερα τιμητικές, όπως αναγνωρίστηκε το όραμα που είχαν θέσει για το συγκεκριμένο Editorial. Ίσως είναι η ώρα να επιτραπεί στην νέα γενιά να αναδείξει τις δυνατότητες και ικανότητες που διαθέτει, ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα και να δημιουργήσουμε πέραν των συνηθισμένων, αναφέρουν ο Χάρης και ο Δημήτρης και προσθέτουν πως κάτι το οποίο έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται. Το αποτέλεσμα άλλωστε δικαιώνει την άποψη αυτή. 

Συντελεστές Παραγωγής:

Creative & Art Direction: FunComm Agency

Photo Credits: Konstantinos Giannakis

Hair & M.U.A.: Giorgos Tsiakos 

Stylist: Nefeli Litsaki

Production Company: FunComm Agency

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις:

Ακολούθησε την FunComm στα social!

Instagram: @funcomm.pr

Facebook: funcomm. Communications management

FunComm Communications management.

+30 2160019220

funcomm.gr

[email protected]

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET