ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Fix Hellas «ομορφαίνει τη γειτονιά» των Πατησίων με τη βοήθεια σπουδαστών του ΑΚΤΟ!

Μία μόνιμη υπαίθρια έκθεση στην καρδιά της Αθήνας.

Neopolis Team

27 Απριλίου, 2021

Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και ΑΚΤΟ, αυτή τη φορά τη δημιουργική σκυτάλη παίρνει η ιστορική μάρκα FIX Hellas. Με βασικό μήνυμα «Ομορφαίνουμε τη Γειτονιά», καλεί το κοινό να περιηγηθεί στη μόνιμη, υπαίθρια έκθεση, που θα βρίσκεται πολύ σύντομα εντός του νέου Πάρκου ΦΙΞ και αφορά σε ένα από τα βασικότερα στοιχεία ενός χώρου αναψυχής, στα παγκάκια του! 

Η FIX Hellas, με περισσότερα από 150 χρόνια ιστορίας, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους φοιτητές του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού ομίλου Τέχνης, Design & Media στην Ελλάδα, προσδίδοντας στην περιοχή μια ξεχωριστή καλλιτεχνική πινελιά. Χρώματα και εικόνες από τη χώρα και την κουλτούρα μας, μνήμες από τις παρέες, τις γειτονιές και τη φύση αποτελούν τα βασικά στοιχεία που φιλοδοξούν να ομορφύνουν ακόμη περισσότερο το Πάρκο ΦΙΞ, στη γειτονιά των Πατησίων. 

Μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου», που υλοποιείται από το Athens Partnership, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία στηρίζει το έργο του Δήμου Αθηναίων για την ανάπλαση του πάρκου ΦΙΞ. Στόχος είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου, αειφόρου αστικού πάρκου, που θα αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές. Στο πλαίσιο της σύμπραξης του Δήμου Αθηναίων και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, σπουδαστές από τα τμήματα Γραφιστικής και Καλών Τεχνών του ΑΚΤΟ, υπό την έμπειρη καθοδήγηση των καθηγητών τους και καταξιωμένων εικαστικών, Δημήτρη Τάταρη και Αχιλλέα Πιστώνη, καλούνται να αποτυπώσουν τα έργα τους στα 27 παγκάκια που θα «ντύσουν» το πάρκο.  

Συνδυάζοντας μοναδικά τη θεωρία με την καλλιτεχνική πράξη, το πρόγραμμα «Ομορφαίνουμε τη Γειτονιά», δίνει την ευκαιρία στους σπουδαστές του ΑΚΤΟ να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες. Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει στους επισκέπτες του πάρκου μια μόνιμη υπαίθρια έκθεση, καθώς τα τελικά έργα θα εκτεθούν στο ευρύ κοινό δίνοντας την ευκαιρία στους νέους καλλιτέχνες να αποκομίσουν διακρίσεις, βραβεία και προβολή. Το πρόγραμμα είναι διαγωνιστικό μιας και με την ολοκλήρωση, τα εκτιθέμενα έργα θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη του κλάδου των τεχνών, ξεχωρίζοντας τα τρία καλύτερα.  

Η Senior Brand Manager της FIX Hellas, Τάρα Δημητριάδη, δήλωσε σχετικά:

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που η FIX Hellas αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νέους καλλιτέχνες και πλέον το Πάρκο ΦΙΞ, μια γειτονιά άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της μάρκας, αποτελεί καλλιτεχνική απόδραση για τους κατοίκους της.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET