ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Την έφαγε την χυλόπιτα ο Πάνος μας | Σκληρό unfollow στο Instagram από την Σάρα!

Πριν λίγες ημέρες ο Πάνος Αργιανίδης βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε μία αποκάλυψη που μάλλον τώρα τη μετανιώνει. Ανέφερε λοιπόν ότι εκτός απ΄το φλερτ μεταξύ Βασάλου και Βαλαβάνη, υπήρχε κι εκείνου μεταξύ του ίδιου και της Σάρας Εσκενάζυ. Ήταν η μοναδική που ξεχώρισε πριν καλά-καλά μπουν στο παιχνίδι, ενώ μετά το τέλος του […]

Neopolis Team

1 Φεβρουαρίου, 2018

Πριν λίγες ημέρες ο Πάνος Αργιανίδης βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε μία αποκάλυψη που μάλλον τώρα τη μετανιώνει. Ανέφερε λοιπόν ότι εκτός απ΄το φλερτ μεταξύ Βασάλου και Βαλαβάνη, υπήρχε κι εκείνου μεταξύ του ίδιου και της Σάρας Εσκενάζυ. Ήταν η μοναδική που ξεχώρισε πριν καλά-καλά μπουν στο παιχνίδι, ενώ μετά το τέλος του βγήκαν και ραντεβού.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Υπήρχε ένα φλερτ δικό μου με τη Σάρα Εσκενάζυ. Στην αρχή. Από την αρχή στα κάστινγκ ήμουν συνέχεια με την Κολιδά. Κάποια στιγμή βλέπω τη Σάρα και λέω τι όμορφη κοπέλα! Είχα πάθει σοκ και λέω αυτή θέλω να μπει. Πήγα στην παραγωγή και είπα “αυτή την έχετε κοιτάξει;” Τελικά ακυρώθηκε μια άλλη κοπέλα που για κάποιους λόγους δεν μπόρεσε να μπει και μπήκε η Σάρα. Της το είχα πει της Σάρας ότι μου αρέσει, απλά είχαμε πει ότι δεν θα δώσουμε ποτέ δικαίωμα μέσα στο παιχνίδι. Βγήκαμε ραντεβού, πήγα στο μαγαζί της. Νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Νομίζω ότι είναι κάτι που το έχει καταλάβει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει στη ζωή της τώρα μετά το παιχνίδι. Έχω γνωρίσει και το μπαμπά της και τη μαμά της».

Η Σάρα Εσκενάζυ ωστόσο αμέσως έσπευσε να διαψεύσει τα όσα είπε ο μάνατζερ ράγκμπι αναφέροντας ότι δεν ισχύει ούτε το φλερτ, ούτε το ραντεβού και μάλλον η ενόχλησή της ήταν μεγάλη που τον έκανε και unfollow απ΄το instagram της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με τον Πάνο δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, απλά δεν σου κρύβω ότι πραγματικά στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Πάνο. Γιατί με όλα αυτά τα παιδιά πιστεύω ότι έχουμε ζήσει κάτι μοναδικό. Τουλάχιστον για εμένα και πως το έζησα εγώ. Και είναι αστείο να λες τέτοια πράγματα για φλερτ ή για δήθεν ραντεβού. Γενικά από την οικογένεια μου δεν έχω μάθει να μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύδω ή να ασχολούμαι με το καθετί που ο καθένας έτσι απλά μπορεί πει. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τα πράγματα καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ό,τι θέλει. Αλλά είτε στην περίπτωση του Πάνου είτε σε μελλοντικές που μπορεί να έρθουν, επιλογή μου είναι να προχωράω παρακάτω και να αφήνω τον κόσμο να κρίνει το τι είναι αλήθεια και τι όχι. Φυσικά έχω στεναχωρηθεί και φυσικά το ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύσω κάποιον, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον αποφύγω κιόλας. Για αυτό και επέλεξα ότι δεν θα τον ακολουθώ πια στο Instagram. Όχι σαν τιμωρία φυσικά. Απλά ήθελα να περάσω ένα μήνυμα με το δικό μου τρόπο για να καταλάβει το λάθος του. Και το κατάλαβε πιστεύω».

Στη συνέχεια των όσων προέκυψαν, ο Πάνος Αργιανίδης τα μάζεψε όπως-όπως και προσπάθησε να πείσει πως όσα είπε εκφράστηκαν λάθος. Το κακό βέβαια έγινε και δεν αλλάζει.

 

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET