Έρευνες λένε

Υπάρχει εφαρμογή που κάνει Photoshop και σε δείχνει σε δημοφιλείς προορισμούς, σαν να είσαι εκεί!

Ένα πράγμα που δεν παλεύεται το καλοκαίρι, μετά τη ζέστη, είναι το feed του Instagram. Κι αυτό γιατί καθημερινά οι διαδικτυακοί σου φίλοι φροντίζουν να το κατακλύζουν με φωτογραφίες από νησιά, παραλίες, βραδινά μπαράκια όσο εσύ βράζεις στην Αθήνα και λιώνεις σαν το κεράκι. Μια καλή λύση θα ήταν να το απενεργοποιήσεις αυτήν την περίοδο. […]

Neopolis Team

18 Ιουλίου, 2018

Ένα πράγμα που δεν παλεύεται το καλοκαίρι, μετά τη ζέστη, είναι το feed του Instagram.

Κι αυτό γιατί καθημερινά οι διαδικτυακοί σου φίλοι φροντίζουν να το κατακλύζουν με φωτογραφίες από νησιά, παραλίες, βραδινά μπαράκια όσο εσύ βράζεις στην Αθήνα και λιώνεις σαν το κεράκι. Μια καλή λύση θα ήταν να το απενεργοποιήσεις αυτήν την περίοδο. Διαφορετικά, είσαι στο τσακ να ξεκινήσεις τα reports. Που λέει ο λόγος, ε!

Επειδή στην ίδια θέση με εσένα βρίσκονται κι άλλοι – παρηγοριά στον άρρωστο – , σκέφτηκαν που λες, πως θα ήταν κομπλέ να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή που θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ανεβάζει φωτογραφία από το σπίτι του, αλλά στo Instagram να φαίνεται ότι είναι σε κάποιο εξωτικό μέρος.

Πρόκειται για το “Krome Studio” που στην ουσία κάνει photoshop στις φωτογραφίες και σε προσθέτει σε δημοφιλείς προορισμούς.

Η διαδικασία είναι απλή.

Ανεβάζεις μια φωτογραφία σου στην εφαρμογή και στη συνέχεια διαλέγεις την τοποθεσία που θα ήθελες να βρίσκεσαι εκείνη την στιγμή και σε λίγα δευτερόλεπτα σε «μεταφέρει» εκεί.

Να σημειωθεί πως η εφαρμογή δεν είναι δωρεάν.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή αυτή η μάστιγα της εποχής θα μας φάει, και δωρεάν να ήταν η εφαρμογή πάλι δε βρίσκουμε το λόγο ύπαρξης της.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET