ΕΛΛΑΔΑ

Η ακριβότερη φοιτητούπολη της Ελλάδας | Ποιοι φοιτητές δικαιούνται δωμάτιο με 100€ το μήνα

Τα στοιχεία προέρχονται από την πλατφόρμα spitogatos.gr, η οποία διεξήγαγε έρευνα με αφορμή το ενδιαφέρον των πρωτοετών φοιτητών για ενοικίαση του πρώτου τους διαμερίσματος. Τα αποτελέσματα αυτής, δείχνουν πού κινούνται οι τιμές των ενοικίων στις πλέον δημοφιλείς περιοχές για τους Έλληνες φοιτητές κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε μερικά από τα στοιχεία που προκύπτουν. Με […]

Neopolis Team

1 Σεπτεμβρίου, 2017

Τα στοιχεία προέρχονται από την πλατφόρμα spitogatos.gr, η οποία διεξήγαγε έρευνα με αφορμή το ενδιαφέρον των πρωτοετών φοιτητών για ενοικίαση του πρώτου τους διαμερίσματος.

Τα αποτελέσματα αυτής, δείχνουν πού κινούνται οι τιμές των ενοικίων στις πλέον δημοφιλείς περιοχές για τους Έλληνες φοιτητές κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε μερικά από τα στοιχεία που προκύπτουν.

Με βάση τις υψηλές τιμές που παρατηρούνται στην Θεσσαλονίκη και με δεδομένη την οικονομική δυσκολία πολλών από τους νεοεισαχθέντες φοιτητές, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης δίνει τη δυνατότητα σε νέους να μείνουν σε δωμάτια κόστους 100€/μήνα.

Τα εν λόγω δωμάτια βρίσκονται στην οδό Στεφ. Τάττη 5 όπου στεγάζεται η Φιλόπτωχος, ενώ στις παροχές περιέχονται μεταξύ άλλων: κοινόχρηστες τουαλέτες και ντουζιέρες, αναγνωστήριο, θέρμανση, wifi και δωρεάν σίτιση για όσους το επιθυμούν.

Να τονίσουμε πως η ενέργεια αφορά μονάχα γυναίκες φοιτήτριες, με τα κριτήρια επιλογής να είναι τόσο οικονομικά όσο κοινωνικά. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα : 2310 275154 και 2310 236989, email [email protected]

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τελευταίο τσεκ πριν τις Πανελλήνιες – Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτρια γέννησε και την επόμενη μέρα πήγε στην ορκωμοσία της, της βγάζουμε το καπέλο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET