fbpx

Στα καλά νέα της ημέρας, η 2η σεζόν του «The Witcher» αρχίζει ξανά γυρίσματα 17 Αυγούστου!


Με τούτα και με ‘κείνα, έχουμε μείνει χωρίς νέα γύρω από τον κόσμο του θεάματος. Ξεροσταλιάζουμε για να ακούσουμε μία καλή είδηση για κάποια ταινία ή σειρά. Αφήστε δε, που έχουμε ξετινάξει ολόκληρη την πλατφόρμα του Netflix βλέποντας ό,τι υπάρχει και οι τρόποι να περνάμε τις ώρες μας έχουν αρχίσει να στερεύουν. Μήπως ήρθε η ώρα να τσεκάρουμε το «Between two ferns», λέω εγώ τώρα;

Το καλοκαιράκι όμως είναι εδώ, για πολλούς η καλύτερη εποχή του χρόνου, που τη σηματοδοτεί η ελπίδα, η θάλασσα, τα παγωτά και τα καλά μαντάτα. Και τα τελευταία είναι τα αγαπημένα μας, γιατί περιλαμβάνουν συνήθως την επιστροφή των πρότζεκτ στα γυρίσματα.

Στα καλά νέα της ημέρας λοιπόν, είναι πως μεταξύ αυτών βρίσκεται και το The Witcher, το οποίο πιάνει ξανά δουλειά και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή.  

Οι ετοιμασίες για την παρέα του Geralt από την Rivia είχαν πάρει μπρος το Φεβρουάριο, όμως οπως ήταν φυσικό σταμάτησαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Τώρα που σε αρκετές χώρες η κατάσταση έχει κάπως ελαφρύνει, κρίθηκε πως υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στα γυρίσματα και οι Αρχές έδωσαν το τελικό ΟΚ. Οι πληροφορίες μιλάνε για τις 17 Αυγούστου, αλλά δεν αποκλείουμε να ξεκινήσουν και λίγο νωρίτερα, καθώς έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους.

Κι επειδή μιλάμε για Witcher, δε γινόταν να μας το ανακοινώσουν έτσι απλά. Για ακόμη μία φορά, το τυπάκι που διαχειρίζεται τα social media της σειράς επέστρεψε στα χτυπήματα με ένα τραγουδάκι του Jaskier: 

Για το πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν δεν ξέρουμε ακόμα, σίγουρα όμως η άμμος στην κλεψύδρα έχει ξεκινήσει να αδειάζει. Αυτό το νέο έρχεται παράλληλα με τις δηλώσεις του Βρετανού υπουργού Πολιτισμού, Όλιβερ Ντάουντεν, ο οποίος τις προάλλες τόνισε: «Μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες περιστάσεις, έχουμε προσπαθήσει πολύ να στηρίξουμε τη βιομηχανία θεάματος και είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε ένα βήμα προς το να ανοίξουν οι κάμερες εκ νέου.»

Υπάρχουν ακόμη μερικοί αυστηροί κανόνες σχετικά με το γύρισμα ταινιών και σειρών στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι έχουν θεσπιστεί από τη Βρετανική Επιτροπή Σινεμά και το Ινστιτούτο Βρετανικού Κινηματογράφου. Εκτός από το The Witcher, υπάρχουν και άλλα πρότζεκτ τα οποία έχουν πάει πίσω στο πρόγραμμά τους. «The Batman», «Peaky Blinders», «Little Mermaid» και φυσικά η επόμενη ταινία της σειράς «Fantastic Beasts», περίμενουν με αγωνία το πότε θα επιστρέψουν στα πλατό.

Καταλαβαίνουμε όλοι πως πρέπει να κάνουμε λιγάκι υπομονή. Σε περίπτωση που δεν αντέχετε με τίποτα, μπορείτε να ρίξετε μια καλή βουτιά στη θάλασσα.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET