ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

H Ryanair καλοσωρίζει τη νέα χρονιά με εισιτήρια από 4,99€, ποτέ δε λέμε όχι σ’ ένα ταξιδάκι!

Αν στους νέους στόχους που έχεις θέσει για το 2020 –όχι ότι πέτυχες τους παλιούς, αλλά κουβέντα να γίνεται– τα ταξίδια κατέχουν περίοπτη θέση στη λίστα σου και αποτελούν προτεραιότητα, τότε σου έχουμε ευχάριστα νέα. Στην περίπτωση λοιπόν που δεν πρόλαβες να κλείσεις το πολυπόθητο εισιτήριο για μια πόλη του εξωτερικού για τα Χριστούγεννα, τότε […]

Neopolis Team

10 Δεκεμβρίου, 2019

Αν στους νέους στόχους που έχεις θέσει για το 2020όχι ότι πέτυχες τους παλιούς, αλλά κουβέντα να γίνεται– τα ταξίδια κατέχουν περίοπτη θέση στη λίστα σου και αποτελούν προτεραιότητα, τότε σου έχουμε ευχάριστα νέα. Στην περίπτωση λοιπόν που δεν πρόλαβες να κλείσεις το πολυπόθητο εισιτήριο για μια πόλη του εξωτερικού για τα Χριστούγεννα, τότε μη σκας καθόλου, γιατί μάλλον ήταν της μοίρας γραφτό να μείνεις μακριά από παραπάνω έξοδα και το ταξιδάκι να σου έρθει την κατάλληλη στιγμή.

Και κατάλληλη στιγμή εννοούμε εκείνη όπου τα εισιτήρια αγγίζουν τιμές χαμηλότερες κι από ένα t-shirt στα Zara!

Τα καλά νέα είναι ότι αυτή δεν αργεί καθόλου να έρθει, καθώς από τον Ιανουάριο κιόλας θα μπορείς να πάρεις αγκαζέ το αμόρε ή να μαζέψεις το παρεόνι και να κλείσετε εισιτήριο με αφετηρία την Αθήνα, για προορισμούς όπως η Μαδρίτη, το Μαρακές, η Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι, η Βαρσοβία και πολλές ακόμη πόλεις, χάρη στις νέες προσφορές που ανακοίνωσε η Ryanair.

Να ένας πολύ καλός τρόπος να μπει το νέο έτος! 

Η αεροπορική εταιρεία θα καλωσορίσει μαζί μας το 2020 με προσφορές που ξεκινούν από 4,99 ευρώ, δηλαδή όσο ένας καφές στο κέντρο της Αθήνας. Υποθέτουμε πως τέτοια ευκαιρία δε θα την αφήσεις να πάει χαμένη, έτσι κι αλλιώς πάντα είναι καλή περίοδος για ταξιδάκι.

Διάλεξε λοιπόν προορισμό, τσέκαρε φωτογραφίες στο instagram για να μπεις στο mood και ετοίμασε στο τέλος του μήνα βαλίτσες.

Σημειώνεται πως τα εισιτήρια πάνε βάσει διαθεσιμότητας και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Αναλυτικά οι προορισμοί:

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

BINGE WATCHING

«Υπάρχω»: Στο πρώτο trailer ο Χρήστος Μάστορας δείχνει ότι «το έχει» ως Καζαντζίδης!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET