ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

H Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά με προορισμούς από 9,99€ και… yolo, ας πάμε!

Αν μας ρωτήσει ποτέ κανείς τι είναι αυτό το κάτι που έχουμε στο μυαλό μας, το ονειρευόμαστε και το λαχταράμε συνεχώς, με μεγάλη ευκολία, χωρίς διλήμματα και τα σχετικά, θα απαντήσουμε τα ταξίδια. Δεν υπάρχει χόρταση σε αυτό το θέμα. Όσα κι αν κάνεις, άλλο τόσο θα αναζητάς τα επόμενα. Το μπάτζετ, βέβαια, δεν είναι […]

Neopolis Team

20 Σεπτεμβρίου, 2019

Αν μας ρωτήσει ποτέ κανείς τι είναι αυτό το κάτι που έχουμε στο μυαλό μας, το ονειρευόμαστε και το λαχταράμε συνεχώς, με μεγάλη ευκολία, χωρίς διλήμματα και τα σχετικά, θα απαντήσουμε τα ταξίδια. Δεν υπάρχει χόρταση σε αυτό το θέμα. Όσα κι αν κάνεις, άλλο τόσο θα αναζητάς τα επόμενα.

Το μπάτζετ, βέβαια, δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητικό. 

Αλλά για κάτι τέτοιες περιστάσεις, όπου το ταμείο γράφει μείον, είναι οι προσφορές των αεροπορικών εταιρειών. Πάμφθηνα εισιτήρια για πολύ δελεαστικούς προορισμούς, που δε μας αφήνουν άλλη επιλογή από το να φτιάξουμε βαλίτσες! Και η αλήθεια είναι πως με το φθινόπωρο να έχει φτάσει και τα πρώτα κρύα να αναμένονται οσονούπω, ψηνόμαστε πολύ για ένα cozy ταξιδάκι, μια προ-χριστουγεννιάτικη απόδραση, έτσι για να μπούμε στο mood. Γενικότερα, τέτοια εποχή, που μπαίνουμε αναγκαστικά σε πρόγραμμα κι επιστρέφουμε στα παλιά γνωστά λημέρια, η μόνη μας παρηγοριά είναι τα σχέδια για την επόμενη περιπέτεια.

Και χάρη στις προσφορές που ανακοίνωσε η Ryanair για ταξίδια από Νοέμβρη και μετά, μας κάνουμε ήδη εικόνα δίπλα από το παράθυρο του αεροπλάνου!

Συγκεκριμένα, η γνωστή αεροπορική εταιρεία ήρθε την κατάλληλη στιγμή να μας προσφέρει το τονωτικό που χρειαζόμασταν. Προσφορές που ξεκινούν από 9,99 ευρώ σε διάφορους προορισμούς με αφετηρία την Αθήνα μόλις ανακοινώθηκαν και λέμε να αναβάλουμε εκείνο το καφεδάκι που είχαμε κανονισμένο και αντ’ αυτού να κλείσουμε εισιτήριο!

Και για πες; Πού το βλέπεις να καταλήγετε με τους/τις φίλους/ες σου; Ένα Βερολίνο πάντως, είναι ό,τι πρέπει γ’ αυτήν την εποχή.

Τσέκαρε τους προορισμούς βάσει διαθεσιμότητας:

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET