ΕΛΛΑΔΑ

Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού είναι 19 ετών και φοιτήτρια στο Πάντειο!

Η φετινή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού είναι μόλις 19 χρονών, Καλαματιανή και φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι άνθρωποι του Καρναβαλικού Οργανισμού την επέλεξαν ανάμεσα στις 15 αιτήσεις που δέχτηκαν, και έτσι η Όλγα Κατσάρα θα είναι εκείνη που θα βρίσκεται στο άρμα της βασίλισσας.  Η Όλγα γεννήθηκε στην Καλαμάτα λοιπόν, ζει μόνιμα στν Πάτρα […]

Neopolis Team

2 Φεβρουαρίου, 2018

Η φετινή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού είναι μόλις 19 χρονών, Καλαματιανή και φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι άνθρωποι του Καρναβαλικού Οργανισμού την επέλεξαν ανάμεσα στις 15 αιτήσεις που δέχτηκαν, και έτσι η Όλγα Κατσάρα θα είναι εκείνη που θα βρίσκεται στο άρμα της βασίλισσας. 

Η Όλγα γεννήθηκε στην Καλαμάτα λοιπόν, ζει μόνιμα στν Πάτρα από το 2000 λόγω καταγωγής της μητέρας της, ενώ τελείωσε το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι φοιτήτρια στο τμήμα Δημόσιας Διοίκσης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και από τα 4 της ξεκίνησε μπαλέτο και σύγχρονο χορό για να φτάσει σήμερα να ασχολείται με το latin και να συμμετέχει μάλιστα και σε πανελλήνιους διαγωνισμούς.

Η 19χρονη φοιτήτρια όντας μόνιμη κάτοικος της Πάτρας, γνωρίζει πολύ καλά το Πατρινό Καρναβάλι. Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε σαν μέλος πληρώματος στις παρελάσεις και τις δράσεις του καρναβαλιού, ενώ ήταν μία από τις μαζορέτες που άνοιγαν τις παρελάσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Όπως ανέφερε η ίδια, η μεγάλη της αγάπη για το καρναβάλι της Πάτρας την οδήγησε να δηλώσει υποψήφια για τη θέση της βασίλισσας.

«Στο Πατρινό Καρναβάλι συμμετέχω από όταν ακόμη δεν έχω αναμνήσεις, καθώς ήμουν ένα από τα μωρά που περίμενε να μπει στο πλήρωμα με την μαμά, να δει ανυπόμονα τη Βασίλισσα στο άρμα ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή θα έπαιρνε κι αυτό τη θέση της», δήλωσε χαρακτηριστικά. η Όλγα Κατσάρα. 

«Το Πατρινό Καρναβάλι είναι ένας θεσμός που με συναρπάζει και αγαπώ πραγματικά ό,τι έχει σχέση με αυτό. Λαβαίνοντας υπόψη κάποιος το πλήθος νεολαίας 15-25 ετών που συμμετέχει στο ξέφρενο διήμερο της χαράς καθώς επίσης και τη δική μου ηλικία, συμπεραίνει ότι εύκολα μπορούν οι νεαροί καρναβαλιστές να ταυτιστούν με ένα συνομήλικό τους άτομο που θα προωθήσει τη διασκέδαση μακριά από υπερβολές και εξαρτήσεις από ουσίες», πρόσθεσε.

Το φετινό άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού διαστάσεων 12μΧ4,5μ, είναι ήδη έτοιμο και είναι ένας βάλτος με βατράχια, σαύρες, ένα δέντρο με ανθρώπινη μορφή. Τα χρώματα είναι γήινα καφέ και πράσινα, λαχανί και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι φελιζόλ, πολυεστέρα, χαρτί και χρώμα. Φέτος το άρμα θα πλαισιωθεί και από φυσικά στοιχεία με λουλούδια και στοιχεία χλωρίδας παραπέμποντας στην αναγέννηση και την άνθηση της φύσης. Τα φυσικά αυτά στοιχεία θα αντληθούν από τα κηπάρια του Δήμου Πατρέων.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET