fbpx

H M·A·C συνεργάζεται με το The Sims 4 για τα πιο ξεχωριστά looks, δηλώνουμε ενθουσιασμένοι!


Το The Sims είναι από τα λίγα παιχνίδια που δε χρειάζεται να είναι κανείς δηλωμένος gamer για να καεί μαζί του. Έχει την ικανότητα να πιάνει μεγάλη γκάμα ατόμων, ακριβώς λόγω της φύσης του. Είναι ένα απλό παιχνίδι, χωρίς επίπεδα και ανταγωνισμό, που σκοπό έχει να σε διασκεδάσει με την ελευθερία να εκφράσεις τις αρχιτεκτονικές σου ιδέες ή με το να δημιουργείς ανθρώπους με το παρουσιαστικό και τον χαρακτήρα που επιθυμείς.

Ομολογώ ότι το τελευταίο διάστημα το είχα παραμερίσει λίγο, αλλά τη φορά που επέστρεψα ήρθα αντιμέτωπη με μια εκπληξάρα. Σίγουρα εσείς οι Simmers έχετε παρατηρήσει πως άνα διαστήματα το παιχνίδι κάνει ένα αυτόματο update κατά το οποίο προσφέρονται μερικές νέες επιλογές όσον αφορά τα ρούχα, το μακιγιάζ, τα μαλλιά ή τα έπιπλα του σπιτιού.

Αυτή τη φορά λοιπόν, είχαμε το πιο τέλειο δωράκι, ή για την ακρίβεια, οι Sims μας το είχαν (ποιος τη χάρη τους).

Κραγιόν, σκιές, make up και μολύβια MAC περιλαμβάνονται πλέον στο μενού, για τα πιο trendy και αληθοφανή looks! 

Για πολύ καλή μας τύχη, η M·A·C Cosmetics αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με τη MaxisTM, ένα studio της Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA), για μία ειδική συνεργασία με το δημοφιλές παιχνίδι προσομοίωσης, ως το πρώτο makeup brand στο παιχνίδι.

Και προσωπικά, είναι το μόνο που χρησιμοποιώ για τον καλλωπισμό των Sims από τότε που εμφανίστηκε!

Είναι διαθέσιμο σαν δωρεάν βασική αναβάθμιση και θα τη βρείτε στη λειτουργία του παιχνιδιού όπου δημιουργείς κι επεξεργάζεσαι με κάθε λεπτομέρεια τον Sim σου. Η συνεργασία αυτή, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μία πληθώρα από looks, με μεγάλο εύρος χρωματικών τόνων επιδερμίδας.

Τα makeup looks που διατίθενται είναι από καθημερινό μακιγιάζ μέχρι και avant garde looks εμπνευσμένα από τα Fashion Shows.

«Τα τελευταία 20 χρόνια, το The Sims υποστηρίζει την ενδυνάμωση της αυτοέκφρασης – τόσο στο παιχνίδι, όσο και στην πραγματική ζωή – και η συνεργασία μας με τη M·A·C Cosmetics υπογραμμίζει ακόμα περισσότερο το diversity και τη δημιουργικότητα της κοινότητάς μας» λέει η Lyndsay Pearson, General Manager & Executive Producer του The Sims.

Οι παίκτες μπορούν να πειραματιστούν με αυτά τα νέα makeup looks από τη M·A·C ώστε να δημιουργήσουν Sims που να είναι μοναδικά και να επανακαθορίσουν τους δικούς τους κανόνες για την ομορφιά.

Η συνεργασία είναι μια φυσική συνέπεια, ανάμεσα στη M·A·C και στο The Sims 4, μιας και μοιράζονται τις ίδιες αξίες που αφορούν στο inclusivity, στην αυτοέκφραση και στη δημιουργικότητα. Η M·A·C Cosmetics δημιουργήθηκε και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, όλες τις φυλές & όλα τα φύλα και προσφέρει ένα τεράστιο εύρος προϊόντων με το makeup artistry στον πυρήνα τους.

Ο M·A·C Director of Makeup Artistry Romero Jennings, που δημιούργησε τα looks, σχεδίασε κάθε ένα από αυτά έχοντας διαφορετικό τόνο επιδερμίδας στο μυαλό του. «Σαν ένας μαύρος makeup artist, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι τα looks εξυπηρετούν όλους τους χρωματικούς τόνους επιδερμίδας που πιθανόν να θέλουν οι παίκτες» σημειώνει.

Με focus στα χείλη, το πρόσωπο & τις σκιές ματιών και εμπνευσμένα από την τεράστια συλλογή προϊόντων της M·A·C, οι Simmers έχουν ατελείωτες επιλογές να δημιουργήσουν makeup looks.

«Είναι απόλυτα διασκεδαστικό να δημιουργείς ψηφιακά τα αγαπημένα σου -πραγματικά!- μακιγιάζ, από αμέτρητα photoshoots, master classes, από την pop κουλτούρα και από εκατοντάδες Fashion Weeks. Με όλους εμάς, σε όλο τον κόσμο να μένουμε περισσότερο στο σπίτι, η συνεργασία μας θα εμπνεύσει τους Simmers να γίνουν makeup artists, εκφράζοντας τον εαυτό τους με έναν τρόπο που το παιχνίδι τους προσφέρει για πρώτη φορά. Ανυπομονώ να δω τις δημιουργίες των Simmers, τόσο στο παιχνίδι, όσο και στην πραγματικότητα.», λέει ο Jennings.

Οι δυνατότητες της φαντασίας και της εξατομίκευσης είναι απεριόριστες. Παίξε λοιπόν με τα όρια της ομορφιάς και δοκίμασε τις νέες επιλογές που σου δίνει η M·A·C στο Sims 4. Ακόμη, μπορείς να δημοσιεύσεις τα ψηφιακά ή τα πραγματικά looks που θα δημιουργήσεις, στα social media, χρησιμοποιώντας το #MACxTheSims ή να ανεβάσεις τις ψηφιακές makeup δημιουργίες σου στο The Sims 4 Gallery εδώ.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET