Είναι viral

H Disneyland προσλαμβάνει πρίγκιπες και πριγκίπισσες, ήρθε η ώρα να τα παρατήσουμε όλα!

Με κάτι Πανελλήνιες κι εξεταστικές να τρέχουν, καλύτερο back-up plan δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε.

Neopolis Team

10 Ιουνίου, 2019

«Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα» δεν είναι η χαρακτηριστική φράση των απανταχού απελπισμένων φοιτητών και μαθητών; Ε λοιπόν, για πλάκα ξεκίνησε, πέρα για πέρα αληθινό θα μπορούσε να καταλήξει.

Ναι μεν την τύχη της Μέγκαν Μαρκλ ίσως να μην την έχουμε ποτέ, αλλά δε θα μας χαλούσε κι ένας ρόλος γαλαζοαίματου στην Disneyland! Η οποία βρίσκεται σε περίοδο προσλήψεων πριγκίπων και πριγκιπέσσων, ψάχνοντας άτομα που θα αναλάβουν τους ρόλους των γνωστών χαρακτήρων της Disney στην ιστοσελίδα της.

Συνολικά, οι ελεύθερες θέσεις εργασίας που υπάρχουν είναι 50, ωστόσο αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι το τέλειο timing! Διότι με κάτι Πανελλήνιες κι εξεταστικές να τρέχουν, καλύτερο back-up plan δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε.

Πρόκειται λοιπόν για δουλειά πλήρους απασχόλησης, από τον Ιούνιο μέχρι και το Σεπτέμβριο, με τις οντισιόν να έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι τόσο μεγάλος φαν των χαρακτήρων της Disney, σίγουρα όχι όσο των ηρώων της Marvel, τότε μάθε ότι υπάρχουν κι εκεί ελεύθερες θέσεις που σε περιμένουν να τις καλύψεις!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Disneyland:

Ψάχνουμε ενθουσιώδεις και ενεργητικούς ανθρώπους για τους χαρακτήρες μας και το τμήμα των παρελάσεων!

Εάν ονειρεύεσαι: να δίνεις παραστάσεις ως ένας διάσημος χαρακτήρας της Disney και/ή της Marvel, να συμμετέχεις στην πανέμορφη παρέλαση, να υποδυθείς πρίγκιπες ή πριγκίπισσες της Disney. 

Ωστόσο, εκτός από τα παραπάνω, οι αιτούντες πρέπει να πληρούν και κάποια κριτήρια. Οι γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος μεταξύ 1,60 και 1,73, να έχουν «κομψά και γεμάτα χάρη χαρακτηριστικά», ενώ επίσης σημειώνεται ότι δεν πρέπει να έχουν κάποιο τατουάζ σε εμφανές σημείο.

Οι άντρες από την άλλη που θέλουν να περάσουν από οντισιόν, δεν πρέπει να ξεπερνούν το ύψος του 1,83, όπως επίσης να μη βρίσκονται κάτω από το 1,60 και να έχουν «δυνατά, αρρενωπά χαρακτηριστικά και όχι τατουάζ σε εμφανές σημείο».

Εάν ωστόσο η φύση δε σου χάρισε το κατάλληλο ύψος, με το οποίο θα μπορούσες να κάνεις καριέρα ως πρίγκιπας/πριγκίπισσα της Disneyland, μπορείς να κάνεις αίτηση για να πάρεις μέρος στις παρελάσεις, αλλά και ως χαρακτήρας που χαιρετά και φωτογραφίζεται με τους επισκέπτες του θεματικού πάρκου. Για όλους έχει η ζωή. 

Περισσότερες λεπτομέρειες, θα βρεις εδώ.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET