ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί ζαλιζόμαστε όταν ταξιδεύουμε; | Πως μπορούμε να το αποφύγουμε!

Δεύτερο συνεχόμενο τριήμερο και πολλοί το έχουν ρίξει στις …μίνι διακοπές. Επιστροφή στα πατρικά, ταξιδάκια με συμφοιτητές ή …σχέσεις και δε συμμαζεύεται. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί από εμάς ωστόσο, είναι η ναυτία κατά τη διάρκεια των διαδρομών με αυτοκίνητα, πούλμαν και γενικότερα παντώς είδους μεταφορικά μέσα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, […]

Default avatar

Guest Author

25 Μαρτίου, 2016

Δεύτερο συνεχόμενο τριήμερο και πολλοί το έχουν ρίξει στις …μίνι διακοπές. Επιστροφή στα πατρικά, ταξιδάκια με συμφοιτητές ή …σχέσεις και δε συμμαζεύεται. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί από εμάς ωστόσο, είναι η ναυτία κατά τη διάρκεια των διαδρομών με αυτοκίνητα, πούλμαν και γενικότερα παντώς είδους μεταφορικά μέσα.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι το γεγονός πως ο εγκέφαλος λαμβάνει αντικρουόμενα μηνύματα από τα μάτια και τα αυτιά. Δηλαδή, ενώ τα αυτιά λαμβάνουν κίνηση, αν κοιτάζετε στο πάτωμα του αυτοκινήτου ή διαβάζετε ένα βιβλίο, τα μάτια σας λένε ότι είστε ακίνητοι. Έτσι ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπερδεύεται και δημιουργείται σύγχυση σε αυτόν και αντιδρά με αυτόν τον τρόπο.

Ένας τρόπος για να αποφύγουμε αυτά τα συμπτώματα, είναι να κοιτάζουμε έξω από το παράθυρο, στο βάθος του τοπίου ώστε να συγχρονιστούν τα στοιχεία που αντιλαμβάνονται τα μάτια και τα αυτιά μας την εκάστοτε στιγμή.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET