ΓΝΩΜΟΥΛΑ

Γιατί μερικές φορές χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερα αρχ*δια κι από άντρα!

Κάθε φορά που ζητάς συμβουλές για τα ερωτικά σου, η πρώτη απάντηση που λαμβάνεις συνήθως είναι του τύπου: «Αν ενδιαφέρεται θα στείλει/επικοινωνήσει εκείνος. Μην ασχοληθείς εσύ.» Άσε εκείνον να κάνει το πρώτο βήμα, να σε διεκδικήσει, να σε κυνηγήσει και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Όχι, ρε φίλε! Δεν πετυχαίνει πάντα αυτό, εκτός κι αν […]

Κάθε φορά που ζητάς συμβουλές για τα ερωτικά σου, η πρώτη απάντηση που λαμβάνεις συνήθως είναι του τύπου: «Αν ενδιαφέρεται θα στείλει/επικοινωνήσει εκείνος. Μην ασχοληθείς εσύ.» Άσε εκείνον να κάνει το πρώτο βήμα, να σε διεκδικήσει, να σε κυνηγήσει και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Όχι, ρε φίλε! Δεν πετυχαίνει πάντα αυτό, εκτός κι αν ο άλλος είναι εντελώς stalker κι απελπισμένος οπότε θα κάνει τα πάντα για να σε κατακτήσει και δεν θα σε αφήσει στην ησυχία σου, σε άλλη περίπτωση αν σου αρέσει πολύ κάποιος, οφείλεις να κάνεις τα πάντα για να τον κερδίσεις και να μην περιμένεις μόνο από εκείνον γιατί πολύ πιθανό να μείνεις με την πίκρα.

Ο stalker είναι δεδομένο ότι θα σε καταιγίζει με μηνύματα και κλήσεις, θα σου κάνει κομπλιμέντα για το καθετί και θα θέλει να μαθαίνει το παραμικρό για τη ζωή σου. Αυτό θες όμως; Θες έναν άνθρωπο παθητικό και μαλθακό δίπλα σου μόνο και μόνο για να σε εξυψώνει και να σε επιβεβαιώνει ή έναν άνθρωπο που θα χρειαστεί να καταβάλλεις κι εσύ εξίσου προσπάθεια για να τον κατακτήσεις; Με τον άντρα που έχει αξιοπρέπεια και σέβεται τον εαυτό του θα τα βρεις σκούρα. Εκεί δεν έχεις περιθώρια να περιμένεις από εκείνον. Πρέπει να γίνεις κυνηγός και να πασχίσεις γι’ αυτόν που θες.

Δεν χωράνε ντροπές κι εγωισμοί σε τέτοια πράγματα. Άσε που αν δεν ρίξεις τα μούτρα σου, δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις. Θα τα φας μια και δυο, αλλά κάποια στιγμή η προσπάθειά σου θα ανταμειφθεί. Μερικές φορές είναι γαμάτο να έχεις περισσότερα αρχίδια από τον άντρα που κυνηγάς ή έχεις πλάι σου. Μην σκεφτείς λεπτό ότι μπορεί να τρομάξει από το θράσος ή το «χώσιμο» σου. Ίσα ίσα θα εκτιμήσει την ευθύτητα και την ειλικρίνειά σου. Τώρα αν δεν ανταποκριθεί είναι δικό του πρόβλημα. Εσύ θα ξέρεις τουλάχιστον ότι έκανες τα πάντα για να τον προσεγγίσεις και να επιτύχεις τον εκάστοτε σκοπό σου.

Ισχύει ότι αν αρέσεις σε κάποιον, θα φροντίσει να σου το δείξει, αλλά αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα πάντα. Ίσως να αναζητά για ένα θετικό σημάδι από μέρους σου κι εκείνος. Αν το παίζεις δύσκολη ή ντίβα περιμένοντας από εκείνον, πολύ πιθανό να χάσεις το παιχνίδι πριν καν αυτό αρχίσει. Βρες την αυτοπεποίθηση που διαθέτεις, οργάνωσε την επίθεση στο μυαλό σου και πολύ σύντομα θα έχεις αποτελέσματα, θετικά ή αρνητικά και θα ξέρεις που βρίσκεσαι.

Κάποιες φορές είναι αναγκαίο στην τελική να είσαι πιο άντρας κι από άντρα.

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET