Η ρομαντική πλευρά του Αντετοκούνμπο | Το βίντεο που έφτιαξε για τα γενέθλια της κοπέλας του!


Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα, κρύβεται μία δυναμική γυναίκα. Αυτό υποθέτουμε ότι συμβαίνει και στην σχέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Mariah Riddlesprigger.

Ο Γιάννης είναι ο μπασκετμπολίστας που έχει μαγέψει το NBA, η Mariah έχει εξειδίκευση στο Sport Management and Sociology, Minor in Business. Από το 2014 μάλιστα εργάζεται ως ειδικευόμενη στο NBA και τους Philadelphia 76ers, στον τομέα του «Basketball Operations». Όπως καταλαβαίνεις έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους.

Ότι ο Γιάννης είναι ερωτευμένος το έχουμε καταλάβει από κάποιες φωτογραφίες στο προφίλ του στο instagram. Ήρθε άλλη μία επιβεβαίωση από το βίντεο που έφτιαξε για την αγαπημένη του, ως "δώρο" για τα γενέθλιά της.

«Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που είναι πάντα εκεί για εμένα! Σ’ αγαπώ Μαράια “μπελά” Ριντλσπρίγκερ», έγραψε στη λεζάντα, ενώ το τραγούδι που επέλεξε να συνοδεύει το βίντεο είναι το «You and I» του John Legend.

Happy birthday to the person that is always there for me! I love you Mariah "trouble" Riddlesprigger! 💚👑🌻 #25 @m.riddle15

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Neopolis Team