ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 γελοίες υποθέσεις που πρέπει να σταματήσουν να κάνουν όλοι, όταν μία κοπέλα είναι single!

Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι single επειδή δε με ενδιαφέρει να είμαι σε σχέση, ε; Όχι. Φυσικά, πρέπει να υπάρχει κάποιος πιο σοβαρός λόγος, όπως να είμαι πληγωμένη συναισθηματικά, να μην έχω ξεπεράσει τον πρώην μου ή να μη μπορώ να ταιριάξω με κάποιο άλλο άτομο. Πάλι καλά για μένα, υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που είμαι […]

Θεώνη Σταματοπούλου

24 Απριλίου, 2017

Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι single επειδή δε με ενδιαφέρει να είμαι σε σχέση, ε; Όχι. Φυσικά, πρέπει να υπάρχει κάποιος πιο σοβαρός λόγος, όπως να είμαι πληγωμένη συναισθηματικά, να μην έχω ξεπεράσει τον πρώην μου ή να μη μπορώ να ταιριάξω με κάποιο άλλο άτομο. Πάλι καλά για μένα, υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που είμαι single.

Αυτές είναι οι πιο γελοίες υποθέσεις που έχει βαρεθεί κάθε single κοπέλα να κάνουν για εκείνη:

1. Ότι βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση για γκόμενο

Όχι ακριβώς. Δεν ψάχνει για καινούριο γκόμενο και γιατί δε θέλει αφενός, αλλά ακόμη επειδή ξέρει πως όσο ψάχνει, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να βρει κάτι αξιόλογο. Απολαμβάνει απλά τη μοναχικότητά της κι είναι χαρούμενη με αυτό.

2. Ότι δε συμβιβάζεται αρκετά

Κι έτσι να είναι, δε νομίζω ότι η έλλειψη συμβιβασμού αρκεί από μόνη της για να τελειώσει μία σχέση. Οπότε και να είναι κοπέλα που δε συμβιβάζεται, σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος που είναι single.

3. Ότι ζηλεύει τις άλλες σχέσεις

Όχι, δε ζηλεύει όλους όσους βρίσκονται σε σχέση. Δε νομίζω πως κάθεται και κλαίει ή χαλάει τη ζαχαρένια της επειδή οι φίλες της έχουν σχέση κι εκείνη είναι single. Κάθε κατάσταση έχει τα δικά της θετικά κι αρνητικά.

4. Ότι θέλει γκόμενους που είναι πιασμένοι

Το αστείο είναι όταν πιάνει ανασφάλεια της φίλες της κι ανησυχούν μην τους κλέψει τον γκόμενο. Σιγά ρε κορίτσια μη σας φάμε το κελεπούρι! Όχι δε θέλουμε να σας κλέψουμε το γκόμενο. Είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε.

5. Ότι εφόσον δεν είναι σε σχέση, δεν μπορεί να δώσει συμβουλές για τις σχέσεις

Πώς ακριβώς συνδέεται το ένα με το άλλο; Καμία σχέση. Ο καθένας έχει μία άποψη και μπορεί να δώσει τη συμβουλή του στον άλλο. Άσε που όταν κανείς χωρίζει, γίνεται πιο σοφός κατά κάποιο τρόπο.

6. Ότι δεν προσπαθεί αρκετά

Γιατί να προσπαθήσει δηλαδή ρε φίλε; Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να τα παίρνεις από πίσω, όπως όταν κυνηγάς μία δουλειά ή μία ευκαιρία να ανελιχθείς. Αυτά έρχονται από μόνα τους κι εκεί που δεν το φανταζόσουν καν. Κλισέ, αλλά έτσι είναι.

7. Ότι δεν είναι κοπέλα για σχέση

Ναι βέβαια, γιατί δεν παίζει να είναι απόφασή της δηλαδή, αλλά ντε και καλά έχει κάποιο ελάττωμα ή κάτι πάει στραβά με το χαρακτήρα της. Αχ αυτές οι εξυπνάδες σας!

8. Ότι είναι μοναχική

Δόξα τω Θεώ, έχει την οικογένεια, τους φίλους, τους συμφοιτητές και τη δουλειά της και ποσώς έχει ανάγκη από κάποιον πάνω από το κεφάλι της. Μπορεί να είναι μοναχική κάποιες φορές, αλλά απολαμβάνει τη ζωή της. Κάνει ότι και κάποιος/α που έχει σχέση. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

 

OUR20s

HAPPY BODY

Οι CLiTTERATEΣ δημιουργούν έναν κόσμο όπου κάθε κορίτσι θα μαθαίνει και θα χαίρεται το σώμα του χωρίς ντροπή!

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET