ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 φράσεις που θα σου πει μια 20χρονη κοπέλα και τι εννοεί πραγματικά!

Όσο κι αν δε θέλω να το παραδεχτώ ως γυναίκα, είναι αλήθεια ότι δεν είμαστε και οι καλύτερες στην επικοινωνία με τους συντρόφους μας. Πολλές φορές, άλλα λέμε, άλλα σκεφτόμαστε κι άλλα εννοούμε. Δεν είναι οτι το κάνουμε απαραίτητα επίτηδες, απλά είναι τόσες πολλές οι σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό μας, που ενίοτε ξεχνάμε να τις […]

Όσο κι αν δε θέλω να το παραδεχτώ ως γυναίκα, είναι αλήθεια ότι δεν είμαστε και οι καλύτερες στην επικοινωνία με τους συντρόφους μας. Πολλές φορές, άλλα λέμε, άλλα σκεφτόμαστε κι άλλα εννοούμε. Δεν είναι οτι το κάνουμε απαραίτητα επίτηδες, απλά είναι τόσες πολλές οι σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό μας, που ενίοτε ξεχνάμε να τις φιλτράρουμε και το αποτέλεσμα είναι να απελευθερώνεται ένας τεράστιος όγκος πληροφοριών προς τα έξω, που μπορεί να τρελάνει τον καθένα.

Από μικρά σχόλια έως μεγάλες χειρονομίες, οι γυναίκες δε λένε πάντα αυτό που πραγματικά πιστεύουν και οι άντρες νίπτουν τας χείρας τους. Και με το δίκιο τους, για να είμαστε απόλυτα δίκαιες…

Στη συνέχεια λοιπόν, θα βρεις συγκεντρωμένες μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποιεί συχνότερα μια 20χρονη κοπέλα:

#1 «Δεν ξέρω τι θέλω»

Συνήθως όταν το λέει αυτό μια γυναίκα, στην πραγματικότητα εννοεί ότι θέλει την γνώμη σου και να επιλέξεις εσύ για εκείνη. Όταν το ακούσεις λοιπόν, ξεκίνα να σκέφτεσαι τι μπορεί να την βασανίζει εκείνη τη στιγμή, ώστε να της δώσεις την κατάλληλη λύση. Θα ακυρώσει κάθε μία από τις σκέψεις σου αλλά στο τέλος θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα είσαι ο ήρωάς της!

#2 «Είμαι καλά»

Όχι, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου καλά. Το λέει με σκοπό να ενδιαφερθείς για εκείνη και να την ρωτήσεις τι ακριβώς έχει ξανά και ξανά, ώστε να βγάλει τα εσώψυχά της. Δώσε μεγάλη προσοχή στον τόνο της γιατί αυτός θα σου δώσει την κατεύθυνση για το πού πρέπει να κινηθείς.

#3 «Θέλω να μείνω μόνη μου για λίγο»

Μη διαννοηθείς να την αφήσεις μόνη της όταν το ξεστομίσει αυτό. Θέλει και πάλι να ενδιαφερθείς για εκείνη, να κάτσεις μαζί της να συζητήσετε και να της προσφέρεις λύσεις σε οτιδήποτε την απασχολεί. Αν κάνεις το λάθος και φύγεις από κοντά της, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να εντείνεις την οργή της και να ξεσπάσει πάνω σου αργά ή γρήγορα.

#4 «Είναι απλά ένας γνωστός μου»

Ναι είναι απλά ένας γνωστός. Και προφανώς δεν κοιμάται μαζί του! Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχουμε φίλους και από τα δύο φύλα και να μην τρέφουμε αισθήματα για τον καθένα που γνωρίζουμε. Είναι από εκείνες τις σπάνιες φορές που μια γυναίκα λέει κάτι και πραγματικά το εννοεί. Εμπιστεύσου την, αν ήθελε κάποιον άλλο, δεν θα ήταν μαζί σου. Δεν υπάρχει τίποτα καχύποπτο που να αξίζει να σε ανησυχεί.

#5 «Ζηλεύεις;»

Της αρέσει να σε κάνει να ζηλεύεις γιατί θέλει να είσαι πιο προστατευτικός και να νοιάζεσαι για εκείνη. Ακόμη κι αν δεν αισθάνεσαι το τσίμπημα ζήλιας στο στομάχι σου, πες ναι για να την κάνεις να νιώσει λιγάκι πιο ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

#6 «Δε με νοιάζει»

Προφανώς και την νοιάζει. Επομένως μην την αφήσεις και φύγεις μετά τον τσακωμό και γενικότερα μην κάνεις τίποτα από όσα είπε ότι δεν «την νοιάζει». Συμβιβάσου και μην λες τίποτα.

#7 «Λιγουρεύομαι σοκολάτα»

Συναγερμός! Ή έχει περίοδο ή πρόκειται να της έρθει ή απλά έχει υπογλυκαιμίες αν και δεν θα επιμείνω πολύ στην τελευταία επιλογή. Οι ορμόνες χτυπούν στο κόκκινο και η βοήθειά σου είναι απαραίτητη. Αν δεν υπάρχει σοκολάτα μέσα στο σπίτι κανείς δεν θα είναι μάρτυρας για τον φόνο σου.

#8 «Πρέπει να μιλήσουμε»

Πολύ πιθανόν να τα έχεις σκατώσει. Ετοιμάσου να κάνεις μία μεγάλη συζήτηση μαζί της για κάθε τι που έκανες και την έχει εκνευρίσει και να παλέψετε σαν τα κοκόρια για λίγη ώρα. Θα υπάρξουν κλάματα και φωνές. Καλύτερα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ζητήσεις μία συγγνώμη στο τέλος είτε την εννοείς είτε όχι. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να την ηρεμήσεις.

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET