ΕΛΛΑΔΑ

Forbes | 4 Έλληνες βρίσκονται στην λίστα με τους πιο επιτυχημένους νέους!

Το περιοδικό Forbes, δημοσίευσε μία λίστα με τίτλο «30 under 30» όπου περιλμβάνονται οι 30 πιο επιτυχημένοι νέοι ηλικίας κάτω από 30 ετών που διαπρέπουν σε ποικίλους κλάδους απασχόλησης. Συγκεκριμένα, η λίστα περιλαμβάνει 20 διαφορετικές κατηγορίες όπως: Τέχνη-Στυλ, Καταναλωτική τεχνολογία, Κατασκευαστική βιομηχανία, Οικονομία, Μουσική, Αθλήματα, Παιδεία, Media, Hollywood, Παιχνίδια, Venture capital, Retail, Επιχειρηματική τεχνολογία, Φαγητο-Ποτό, Κοινωνικά […]

Default avatar

Guest Author

25 Ιανουαρίου, 2017

Το περιοδικό Forbes, δημοσίευσε μία λίστα με τίτλο «30 under 30» όπου περιλμβάνονται οι 30 πιο επιτυχημένοι νέοι ηλικίας κάτω από 30 ετών που διαπρέπουν σε ποικίλους κλάδους απασχόλησης. Συγκεκριμένα, η λίστα περιλαμβάνει 20 διαφορετικές κατηγορίες όπως: Τέχνη-Στυλ, Καταναλωτική τεχνολογία, Κατασκευαστική βιομηχανία, Οικονομία, Μουσική, Αθλήματα, Παιδεία, Media, Hollywood, Παιχνίδια, Venture capital, Retail, Επιχειρηματική τεχνολογία, Φαγητο-Ποτό, Κοινωνικά Δίκτυα, Marketing- διαφήμιση, Υγεία, Ενέργεια, Επιστήμη, Νομική. 

Προς έκπληξη μας λοιπόν στην λίστα αυτήν περιλαμβάνονται και 4 Έλληνες καταξιωμένοι νέοι!

1. Χριστίνα Καραπατάκη – Τομέας Ενέργειας

Η Χριστίνα Καραπατάκη κάνει επενδύσεις επιχειρηματικών κεφαλαίων για λογαριασμό της Schlumberger, της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής υπηρεσιών κοιτασμάτων πετρελαίου στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια έχει δώσει 9 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση 10 εταιρειών. Η τρέχουσα εστίαση της είναι στην εύρεση νέων τεχνολογίες, σε πολλούς τομείς και κλάδους, οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν για να εξυπηρετήσουν τις εφαρμογές κοιτασμάτων πετρελαίου.

2.Αρθρούρος Σουριτζίδης – Τομέας Ενέργειας

Το 2010, ο Αρθούρος Σουριτζίδης εντάχθηκε σε μια μικρή εταιρεία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών. Βοήθησε στην αύξηση των εσόδων στα 100 εκατομμύρια δολάρια και κέρδισε το 50% της επιχείρησης, την οποία μαζί με τους συνεργάτες του μετονόμασαν σε Momentum Solar. Ο πατέρας του Πέτρος κατάγεται από την Ελευσίνα.

3.Γιάννης Μελάς – Κυριαζής – Τομέας Venture Capital

Ο Γιάννης Μελάς-Κυριαζής εγκατέλειψε τις σπουδές του στο Stanford το 2012 για να γίνει ένας από τους πρώτους εργαζόμενους στην εταιρεία StartX, όπου συνίδρυσε και διηύθυνε το Stanford-StartX Fund. Μετά, εισήλθε και στην Spark Capital τον Μάιο του 2014.

4.Στιβ Ανάστος – Τομέας Venture Capital

Ο Στιβ Ανάστος εισήλθε στην εταιρεία Bain Capital Ventures το 2014 και εργάστηκε στον κλάδο από τη στιγμή που αποφοίτησε το 2011.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET