Διαβάστε ΕΔΩ και τα προηγούμενα Food Hacks!
1. Τυχαίνει κάποιες φορές να έχεις στο σπίτι πολλά λεμόνια και να πηγαίνουν χαμένα, αλλά όταν τα χρειάζεσαι δεν έχεις ποτέ; Η λύση είναι μία ! Παγάκια!
Βολεύουν τόσο στη μαγειρική όσο και στα αναψυκτικά! Τι λες για μια κόκα κόλα με λεμόνι; Ή λίγο παγωμένο νερό με λεμόνι για τη βαρυστομαχιά;
2. To παγωτό γίνεται πέτρα στην κατάψυξη και είσαι πολύ ανυπόμονος/η για να το αφήσεις να μαλακώσει ;
Βάλτο σε μια πλαστική σακούλα που κλείνει. Το παγωτό θα μείνει μέρες στην ιδανική σύσταση!
3. Όταν βάζεις τον κιμά στην κατάψυξη, μοίρασέ τον σε μερίδες, τοποθέτησέ τον σε πλαστικές σακούλες και πάτησέ τον καλά ώστε να γίνει όσο πιο λεπτός γίνεται!
Έτσι ξεπαγώνει γρηγορότερα και πιάνει και λιγότερο χώρο.
4. Έξυπνα ολοστρόγγυλα τηγανητά αυγά
5. Τα πιο εντυπωσιακά μπωλ για παγωτό. Και είναι φαγώσιμα παρακαλώ.
Πώς να το κάνεις: Βούτηξε φουσκωμένα νερομπάλονα σε λιωμένη σοκολάτα (να μην είναι καυτή). Σε ένα καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί ταψί, ρίξε λίγη σοκολάτα εκεί που θα ακουμπήσεις το νερομπαλονο ώστε να φτιαχτεί η “βάση” του μπωλ. Άφησέ τα μέχρι η σοκολάτα να στερεοποιηθεί εντελώς. Με μια καρφίτσα σπάσε το νερομπάλονο και… έτοιμα!
Mείνετε συντονισμένοι για ακόμη περισσότερα έξυπνα food hacks!