Είναι viral

Φοιτήτρια Ιατρικής παρατάει τη σχολή και βγάζει χιλιάδες πουλώντας τα σάλια της!

Η απόφαση δική σας.

Από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή μας το OnlyFans, μαθαίνουμε για πολύ περίεργα career paths. Δεν κρίνουμε φυσικά, αλλά όσο να ‘ναι, χρειαζόμαστε ένα λεπτό να επεξεργαστούμε την πληροφορία ότι μπορείς να βγάλεις κάτι χιλιάρικα την εβδομάδα πουλώντας τις… φτυσιές σου.

Και δεν ξέρω καν τι μου παίρνει περισσότερο να επεξεργαστώ. Το γεγονός ότι κάποιοι φτύνουν σε ένα βαζάκι μέχρι να φτάσουν την απαιτούμενη προς πώληση ποσότητα, ή ότι κάποιοι το αγοράζουν; Δεν έχει πολλή σημασία ig.

Το θέμα είναι ότι η Latiesha Jones εφάρμοσε το plan b και τελικά της βγήκε. Τόσο καλά, που παρότι σπούδαζε Ιατρική, αποφάσισε να τα παρατήσει και να αφοσιωθεί σε κάτι που ξεκίνησε ως χόμπι, καθώς την ίδια ώρα δούλευε και σε σούπερ μάρκετ.

Η πρώην φοιτήτρια από το Μάντσεστερ ονειρευόταν από πάντα να γίνει γιατρός, αλλά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των σπουδών της, την ανάγκασαν να κοιτάξει λίγο out of the box. Το OnlyFans είναι το μέρος στο οποίο στρέφονται πολλοί τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει δημιουργηθεί η άποψη ότι μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά χωρίς να κάνεις τίποτα το τρομερό. Αν κάποιος ξέρει να μιλήσει επί του θέματος, παρακαλώ να το κάνει. 

Βέβαια, η Latiesha προτείνει να κοιτάξουμε και πέρα από το OF, καθώς σύμφωνα με την ίδια υπάρχουν άλλα παρεμφερή sites, λιγότερο γνωστά, που όμως μπορούν να εξασφαλίσουν καλύτερο εισόδημα.

Η ίδια παραδέχεται πως όταν ξεκίνησε την πορεία της στην πρώτη πλατφόρμα, λάμβανε πολύ περίεργα αιτήματα, όπως ας πούμε να στείλει νερό από την μπανιέρα της. Αυτό ήταν αρκετά ήπιο όμως, μπροστά στην παραγγελία πελάτη να του στείλει τα σάλια της σε ένα βαζάκι.

@latieshajoness Just a day in my life😅 #whatisellonline #fyp #accountant #dayinmylife ♬ original sound – L A T I E S H A

Τα φετίχ έχουν φτάσει σε πολύ περίεργο σημείο… Πράγμα που έβρισκε σύμφωνη και την Latiesha αρχικά, καθώς νόμιζε πως κάποιος της έκανε πλάκα με το βαζάκι σάλιου. Όταν συνειδητοποίησε πως σοβαρολογούσε ωστόσο, ζήτησε £300 και τα πήρε. «Δεν πίστευα πόσο εύκολο ήταν. Είναι πολύ πιο εύκολο από το OnlyFans και το να βγάζεις φωτογραφίες», δήλωσε.

Γενικότερα, τα σωματικά υγρά βρίσκονται υψηλά στις προτιμήσεις των πελατών, ενώ της ζητάνε ακόμα και ιδρωμένα ρούχα, χρησιμοποιημένα σεντόνια και χρησιμοποιημένη οδοντόκρεμα. Οκ, θα ξεράσω.

Η Latiesha εξηγεί πως η ταρίφα αλλάζει ανάλογα με το άτομο που έχει απέναντί της. Αν καταλαβαίνει ότι διαθέτει πολλά να ξοδέψει, τότε ανεβάζει και την τιμή. Για παράδειγμα, το βαζάκι σάλια το έχει πουλήσει από £200 έως και £1,500.

Κάπως έτσι, έχει φτάσει στα 22 της χρόνια να βγάζει χιλιάδες την εβδομάδα, καταφέρνοντας να ξεπληρώσει το δάνειο της μητέρας της, το δικό της, καθώς επίσης να πάρει ένα άλογο για την αδερφή της.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET