ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτητές πήγαν να φτιάξουν τοστ και τελικά έκαψαν… το σπίτι, πόσο εμείς!

Αυτά θέλουν προσοχή!

Neopolis Team

20 Φεβρουαρίου, 2023

Ως γνωστόν, το μαγείρεμα δεν είναι το δυνατό σημείο ενός φοιτητή. Ούτε το να περνάει μαθήματα, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. 

Ο μόνος λόγος που δεν έχουμε κάψει ακόμα τα σπίτια μας, είναι γιατί το έκαναν άλλοι πριν από εμάς και αποτέλεσαν παράδειγμα προς αποφυγή. Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα από το παρελθόν (1, 2), ωστόσο η λίστα ανανεώνεται συνεχώς και εφιστά την προσοχή σε νέες περιπτώσεις. Εκεί, δηλαδή, που δεν περιμέναμε ότι μπορεί να κάνουμε το σπίτι στάχτη και μπούρμπερη από ένα τοστάκι, ανακαλύπτουμε ότι γίνεται εύκολα. Ένα ευχαριστώ στα παιδιά από την Αγγλία για την αυτοθυσία τους!

Για κακή μας τύχη, το πιο δημοφιλές φοιτητικό γεύμα (μαζί με τα μακαρόνια με τυρί), ενέχει κι αυτό τους κινδύνους του. Παρ’ όλο που εμείς το προτιμάμε ακριβώς γιατί πιστεύουμε πως όσο δεν ανάβουμε το φούρνο, τόσο αυξάνουμε τις πιθανότητες επιβίωσης.

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Γκρίνουιτς στο Λονδίνο ήταν αυτοί που έμαθαν από πρώτο χέρι πόσο λάθος είναι να αφήνεις την τοστιέρα χωρίς παρακολούθηση και κατέληξαν να τραγουδάνε Νατάσα Θεοδωρίδου. Ή θα το έκαναν τέλος πάντων, αν τη γνώριζαν.

Το αποτέλεσμα ήταν 25 πυροσβέστες και 4 πυροσβεστικά να βρεθούν στο Avery Hill Campus ένα πρωί Δευτέρας (μα πόσο καλά ξεκίνησε η εβδομάδα;). Ευτυχώς, κανένας από τους φοιτητές δεν τραυματίστηκε, ωστόσο η κουζίνα δε στάθηκε το ίδιο τυχερή.

Εκπρόσωπος του πυροσβεστικού σώματος δήλωσε:

Η φωτιά ξεκίνησε όταν ένοικος τοποθέτησε την τοστιέρα κάθετα και έβαλε να ψήσει ψωμί και τυρί. Στη συνέχεια την άφησε χωρίς παρακολούθηση. 

Ο ίδιος στη συνέχεια συμβούλεψε τον κόσμο να χρησιμοποιεί ηλεκτρικές συσκευές σύμφωνα με τις οδηγίες. Οι τοστιέρες, τόνισε, πρέπει να παραμένουν καθαρές, ενώ δεν έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται στο πλάι. Αυτό νομίζω το ξέραμε οι περισσότεροι…

«Κρατήστε την ακαταστασία στο μίνιμουμ στις επιφάνειες της κουζίνας σας, ειδικά κοντά στις τοστιέρες και τα μάτια, καθώς μπορούν να ανάψουν κατά λάθος και να προκληθεί φωτιά», δήλωσε ακόμα ο πυροσβέστης.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το νησί της Ελλάδας με τα καθαρότερα νερά στον κόσμο δεν ανήκει στις mainstream επιλογές!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ολλανδία: Η ακροδεξιά κυβέρνηση μειώνει τους ξένους φοιτητές στα πανεπιστήμια της χώρας!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτες σπρώχνουν τρόλεϊ που έχει μείνει στη Συγγρού, στην ultimate Ελλάδα στιγμή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET