Είναι viral

Φοιτήτριες μαγείρεψαν μακαρόνια χωρίς νερό και έκαψαν ολόκληρη την κουζίνα!

Οι ίδιες μάλιστα παραδέχτηκαν στην αστυνομία πως δεν ήξεραν ότι για να φτιάξεις μια μακαρονάδα χρειάζεται νεράκι!

Neopolis Team

14 Μαρτίου, 2019

Φοιτητές δεν την παλεύουν άλλο να τρώνε απέξω κι επιχειρούν να κάνουν το μεγάλο βήμα στην κουζίνα, κάπου στραβώνει το πράγμα όμως και τα αποτελέσματα δεν είναι ακριβώς… φαγώσιμα. 

Σου λέει κάτι το παραπάνω στόρι;

Αν σου θυμίζει την πρώτη σου φορά που έπιασες κατσαρόλες και κουτάλες, τότε η παρακάτω ιστορία θα σου φέρει πολλές ακόμα αναμνήσεις στο μυαλό!

Μια παρέα τριών κοριτσιών συγκεκριμένα, που σπουδάζουν στη Φλωρεντία της Ιταλίας, μπούχτισε μάλλον με τις πίτσες και είπε να δοκιμάσει πώς τα πάει στην κουζίνα. Μόνο που οι κοπέλες δε γνώριζαν ούτε τα βασικά, οπότε το αποτέλεσμα ήταν καταδικασμένο εξαρχής.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε και να το παίξουμε ειδήμονες, γιατί τις έχουμε ζήσει κι εμείς τις fail στιγμές μας, ωστόσο ότι για να βράσεις μακαρόνια πρέπει πρώτα να βάλεις νερό στην κατσαρόλα, το ‘χαμε ακουστά!

Τα κορίτσια μας όμως δεν είχαν ιδέα, οπότε και το όλο εγχείρημά τους οδήγησε σε μια ωραιότατη φωτιά.

Τώρα θα μας πεις, πόσο μεγάλη μπορεί να ήταν και δεν κατάφεραν να τη σβήσουν από μόνες τους… Απ’ ότι φαίνεται οι 20χρονες δεν είχαν γενικότερα ακουστά το στοιχείο της φύσης που αποκαλούμε «νερό», οπότε καλύτερα που το άφησαν στα χέρια της πυροσβεστικής.

Περιττό να πούμε ότι τελικά έμειναν νηστικές… 

Οι ίδιες μάλιστα παραδέχτηκαν στην αστυνομία πως δεν ήξεραν ότι για να φτιάξεις μια μακαρονάδα χρειάζεται νεράκι.

Δηλαδή στα 20 χρόνια ζωής τους δε βρέθηκε ένας άνθρωπος να πει σε μία από αυτές ότι το μακαρόνι από μόνο του ΔΕ ΒΡΑΖΕΙ, αλλά θέλει νερό; Θα μας πεις, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα KUWTK δεν έχει θίξει θέματα μαγειρικής ακόμα, οπότε αδίκως τις αποπαίρνουμε. Να μυρίσουν τα νύχια τους κι αυτές; 

Οι Ιταλοί από την άλλη, που έχουν μια σχέση αγάπης με τη μαγειρική, δεν μπόρεσαν να μη βγάλουν κι αυτοί λίγο τη χολή τους και να σχολιάσουν επί του γεγονότος:

Γυρίστε στις ΗΠΑ και φάτε χάμπουργκερς με πατάτες στα McDonald’ s.»

«Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στις ΗΠΑ τα πάντα αγοράζονται έτοιμα, με αποτέλεσμα οι Αμερικανίδες να αποτελούν σκέτη καταστροφή στην κουζίνα, δεν ξέρουν ούτε αυγό να βράσουν.»

Ωστόσο, παρά το hate που δέχτηκαν οι κοπέλες, η ιστορία τους έφτασε μέχρι τ’ αυτιά του διάσημου chef της Φλωρεντίας, Fabio Picchi, ο οποίος τους πρόσφερε 4 τσάμπα μαθήματα μαγειρικής.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν δέχτηκαν το δώρο που τους προσφέρθηκε, αλλά για το κάλο των ίδιων και των γειτόνων τους, ας ελπίσουμε πως η απάντησή τους θα είναι θετική!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET