Είναι viral

Φοιτήτρια δεν την παλεύει άλλο με το μεγάλο στήθος της, κάνει έρανο για να το μικρύνει!

Υπάρχουν κι αυτά τα προβλήματα στον κόσμο.

Neopolis Team

30 Δεκεμβρίου, 2020

Αν ψάχνεστε ακόμα να κάνετε την καλή πράξη των εορτών, τότε σας έχουμε μια πρόταση που πρέπει να σκεφτείτε. 

Η 20χρονη Aminata Daboh δε σας χρειάζεται για τον πιο συνηθισμένο λόγο, αλλά έχει ανάγκη να μαζέψει ένα χρηματικό ποσό και να απελευθερωθεί από τον δικό της… Γολγοθά.

Το μεγάλο στήθος βλέπετε, είναι πολύ στη μόδα αυτήν την εποχή και οι περισσότερες φωτός στο Insta δείχνουν πως γίνεται δουλίτσα για να… πάρει τα πάνω του, ωστόσο η 20χρονη φοιτήτρια από το Μπέρμιγχαμ θέλει να κάνει το ακριβώς αντίθετο.

Και πώς να την κατηγορήσεις, από τη στιγμή που, όπως λέει, της προκαλεί μεγάλο σωματικό πόνο και την εμποδίζει να κάνει πολλά πράγματα, όπως αθλητικές δραστηριότητες. Σύμφωνα με την ίδια, μικρή ήταν πολύ αθλητικός τύπος και της άρεσε να αγωνίζεται, ωστόσο πλέον δεν μπορεί να βρει σουτιέν να στηρίζει το στήθος της με αποτέλεσμα να πονάει όποτε προσπαθεί να κάνει το οτιδήποτε.

Ωστόσο, πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή της να αποχωριστεί το πλούσιο μπούστο παίζει και ο ψυχολογικός «πόλεμος» που δέχεται από την εφηβεία της μέχρι σήμερα. Όλοι ξέρουμε τι σχόλια μπορούν να ακουστούν στη θέα ενός μεγάλου στήθους και η Aminata τα ‘χει ζήσει στο μέγιστο.

Όπως χαρακτηριστικά λέει, στο σχολείο τη φώναζαν η «Aminata με τα μεγάλα βυζιά», ενώ στα 15-16 όταν είχε σχέση με ένα αγόρι, «ο μπαμπάς του τον ρώτησε αν η κοπέλα του είναι παρθένα, γιατί έχει πολύ μεγάλο στήθος.» Πολύ σοφή απορία πατέρα αυτή εντωμεταξύ…

Συχνά ακόμη, την παρομοίαζαν με πορνοστάρ και γενικότερα την έφερναν σε δύσκολη θέση… χωρίς λόγο. Όλα αυτά λοιπόν, την οδήγησαν στην απόφαση να κάνει επέμβαση αφαίρεσης στήθους και ζητάει τη βοήθεια του κόσμου για να το καταφέρει. Όπως ανέφερε στη Mirror, επιχείρησε να την κάνει σε δημόσιο νοσοκομείο, αλλά το ξανασκέφτηκε όταν κάποιος την προειδοποίησε πως σπάνια γίνονται εκεί τέτοιες εγχειρήσεις.

Έτσι λοιπόν, στράφηκε στη βοήθεια του κοινού, χάρη στο οποίο έχει συγκεντρώσει περίπου £2,400 (2.654€), από τα £4,000 (4.426€) που είναι ο στόχος.

Αν θέλετε να γίνετε κι εσείς o Secret Santa της, τότε μπορείτε να το κάνετε εδώ

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET