Είναι viral

Φοιτήτρια φέρνει κρυφά το γάτο της στο μάθημα κι αυτός κάθεται κύριος κάτω από το θρανίο!

Cuteness overload!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

1 Δεκεμβρίου, 2020

Νομίζω πως η ανάγκη να ανέβει η διάθεσή μας και να αναπτερωθεί το ηθικό μας, θεωρείται πλέον ζωτικής σημασίας για τις μέρες που διανύουμε. Και είμαστε πολλοί αυτοί που επιλέγουμε να δώσουμε στην ψυχολογία μας αυτό το boost που χρειάζεται, χαζεύοντας βίντεο με ζωάκια, το οποίο κι επιστημονικά πια, έχει αποδειχθεί ότι είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας.

Έτσι, χωρίς ίχνος ενοχής, μπορούμε να παρακολουθήσουμε αμέτρητες φορές το παρακάτω viral βιντεάκι ενός γατούλι, που κάθεται κύριος κάτω από το θρανίο της ιδιοκτήτριάς του, ώστε να μην γίνει αντιληπτός από τον καθηγητή!

https://www.youtube.com/watch?v=n-Vht-fpEeE

Μα δείτε ματάκια! 

Περιγράφοντας την ιστορία από την αρχή στη Mail Online, η φοιτήτρια-γατομάνα, Ms Wen, από τη Σιάν της Κίνας, είπε πως φεύγοντας για τη σχολή της είδε τον γατούλι της, Ba Dun, να στεναχωριέται και να τρίβεται στο πόδι της, οπότε μην μπορώντας να τον αποχωριστεί σε αυτήν την κατάσταση (λογικότατο), αποφάσισε να τον πάρει μαζί της.

Το πόσο ήσυχος και ήρεμος καθόταν κάτω από το θρανίο της την ώρα του μαθήματος, δεν το περίμενε ούτε η ίδια, γι’ αυτό και έπιασε το κινητό της για να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή, δηλώνοντας στη συνέχεια πως «Ήταν πολύ καλός και δεν έκανε καθόλου θόρυβο».

Το βιντεάκι αυτό ανέβηκε στο TikTok και χωρίς πολλά πολλά, έφτασε τα 300 εκατ. views και αμέτρητα μηνύματα.  

Εν τω μεταξύ, εμείς οι cat parents της παρέας, ξέρουμε ότι στιγμιότυπα σαν το παραπάνω είναι έως και απίθανο να τα ζήσουμε ποτέ, γιατί πολύ απλά η φύση της γάτας δεν είναι τέτοια ώστε να συνεργάζεται…

*Κλαίμε σε μια γωνίτσα με τα γεμάτα γρατζουνιές χέρια μας*

Επίσης, ένα fun fact για το συγκεκριμένο γατούλη-παράδειγμα προς μίμηση για άλλα γατούλια, είναι ότι το όνομά του σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «οχτώ γεύματα», γιατί όπως λέει η Ms Wen, του αρέσει πολύ το φαγητό και θα μπορούσε άνετα να τρώει οχτώ γεύματα την ημέρα αν τον άφηνε. Να και κάτι που έχει κοινό με όλα τα υπόλοιπα τετράποδα του είδους του. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET