fbpx

Φοιτητής βρίσκει στο σπίτι του κατσαρίδα, ψάχνει άτομο να τη σκοτώσει επί πληρωμή!


Δεν είναι η ώρα να το παίξεις σκληρός. Παραδέξου ότι κι εσύ μπροστά στη θέα μιας κατσαρίδας (ναι από εκείνες τις χοντρές που πετάνε) μόνο ψύχραιμα δεν αντιδράς. Όσο κι αν προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα γιατί μπροστά της είσαι σαν τον Γολιάθ, εκείνη την στιγμή στο πρώτο «φρρρτ» που θα ακούσεις και θα τη δεις να τρέχει, σε πιάνει μια τάση λιποθυμίας.

Ακόμα κι έτσι όμως, έχεις το στοιχειώδες θάρρος να προστατέψεις το σπίτι σου από τον αηδιαστικό εχθρό. Θα δώσεις μάχη σώμα με σώμα μέχρι να καταφέρεις να τον εξοντώσεις.

Όπως και να ‘χει, θέλω να πιστεύω ότι στο σημείο να καλέσεις ειδική βοήθεια για να τα βγάλεις πέρα μαζί της, δεν έχει φτάσει (για την ώρα).

Γιατί ο φίλος μας και φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Bhargav Chavda από το Μπιρσμπέιν της Αυστραλίας μπορεί να έζησε μια άσχημη εμπειρία (ποιος θέλει να γυρνάει κατάκοπος από τη σχολή και να βλέπει μια κατσαρίδα στην κουζίνα του;), αλλά η αντίδρασή του παραήταν υπερβολική.

Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, το μοιραίο εκείνο βράδυ της Δευτέρας είχε κάπως έτσι:

Πήγα στη κουζίνα να πάρω λίγο φαγητό και είδα κάτι να πετάει από μπροστά μου, στο πλάι και στη συνέχεια από πίσω μου, και τότε συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για κατσαρίδα..

Επειδή ήταν περασμένη η ώρα και η κούραση από το υπόλοιπο της ημέρας είχε αρχίσει να του βγαίνει, δεν είχε το κουράγιο να τα βάλει και με ένα τερατόμορφο έντομο. Έτσι, αποφάσισε να αναθέσει τη δουλειά σε άλλον, με το αζημίωτο προφανώς. Ναι, σκέφτηκε να πληρώσει έναν «δολοφόνο» για τη δουλειά«.

Η «αγγελία» ανέβηκε στη σελίδα Gumtree και ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ο 24χρονος Bhargav είπε ότι αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε, όχι όμως στα σοβαρά. Οι περισσότεροι το πήραν σαν αστείο στέλντοντας μηνύματα του τύπου «Μου έφτιαξες τη μέρα» ή «Αυτό έχει πλάκα», αλλά στο τέλος κανείς δεν ασχολήθηκε με την επίλυση του προβλήματος.

Και κάπως έτσι, ο φίλος μας αναγκάστηκε να βρει το θάρρος ο ίδιος και να επιστρέψει στην κουζίνα για να πάρει το φαγητό του. Για το οποίο, όπως σημείωσε, θα πλήρωνε ακόμα και $10 για να του το φέρει κάποιος άλλος. Τυχερός μες στην ατυχία του, δεν έπεσε πάνω στην κατσαρίδα, ενώ δήλωσε έτοιμος για όταν αυτή εμφανιστεί ξανά.

Δε θέλω να στο χαλάσω φίλε Bhargav, αλλά άμα κάνεις πολύ καιρό να τη δεις μέσα στο σπίτι, ετοιμάσου το επόμενο appereance να γίνει με παρέα.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET