Είναι viral

Φοιτητής τρώει σκυλοτροφή σε καθημερινή βάση για να κάνει οικονομία, τι πιο σύνηθες!

ΣΚΥΛΙΙΙΙ ΤΙ ΡΙ ΡΙΝ… ώπα λάθος!

Neopolis Team

26 Ιουνίου, 2022

cover photo

Φοιτητής και αφραγκία είναι δύο έννοιες συνυφασμένες… Άντε πες στο πρώτο εξάμηνο υπάρχει μια κάποια ισορροπία στα οικονομικά, αλλά όταν περνάει ο καιρός και μπαίνεις για τα καλά στη φοιτητική ζωή, το πορτοφόλι αδειάζει χωρίς να σε ρωτήσει. Είναι λες κι αποτελεί βασικό κριτήριο για να γίνεις μέλος αυτού του κόσμου. Σαν να απαγορεύεται να έχεις λεφτά στη συγκεκριμένη φάση της ζωής σου.

Ένας συνάδελφος λοιπόν, παραδέχτηκε στο Reddit ότι είναι τόσο στριμωγμένος οικονομικά, που έχει βρει παρηγοριά στην σκυλοτροφή. Και οκ, δεν αρνούμαστε ότι όλοι έχουμε μπει στον πειρασμό να δοκιμάσουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας, αλλά ο τύπος τη λατρεύει κιόλας. Να σημειώσουμε εδώ ότι μιλάμε για ξηρά τροφή κι όχι υγρή. Ίσως καλύτερα. Ή όχι. Δεν ξέρουμε…

Ο φοιτητής, που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, προσθέτει πως όταν οι φίλοι του κατάλαβαν τις διατροφικές του συνήθειες, ολίγον έφριξαν. Εκείνος όμως, πάνω στην αφραγκία του αλλά και σε συνδυασμό με το ότι του άρεσε η φάση όταν πρωτοδοκίμασε, πλέον τρώει σκυλοτροφή τουλάχιστον μία φορά τη μέρα.

Το ερώτημά του λοιπόν, είναι κατά πόσο υγιεινό είναι αυτό το φαγητό και αν μπορεί να συνεχίσει να το καταναλώνει. Όχι, είναι η απάντησή μας, χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για τη διατροφική του αξία! Απλά όχι.

Ο ίδιος εντωμεταξύ λέει ότι τη συνοδεύει και με λαχανικά, ρύζι και φασόλια. Επίσης, σε όλους όσους σχολίασαν ότι η σκυλοτροφή δεν είναι δωρεάν και άρα καλύτερα να έπαιρνε κάτι… ανθρώπινο με τα ίδια λεφτά, απαντάει πως την προμηθεύεται όντως τσάμπα από τους φίλους του. Οι φίλοι του δεν τον αγαπάνε πολύ, αλλά το αφήνουμε τέλος πάντων.

Σαν σοβαρές απαντήσεις πάντως, έλαβε σχόλια ότι η ποιότητα των εν λόγω τροφών διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία, κι όπως είναι λογικό, οι πιο ακριβές είναι και πιο καλές. Ο ίδιος υπέθεσε ότι οι φίλοι του (που του τη δίνουν τσάμπα) δεν αγοράζουν την ακριβότερη της αγοράς, οπότε και εμείς συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε ότι θα έπρεπε να σταματήσει.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα διαδικτυακά καζίνο στην ελληνική αγορά: Ολοκληρωμένος Οδηγός

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET