Είναι viral

Φοιτητής Νομικής αρνείται να διαβάσει και πάει το σκονάκι σε άλλο επίπεδο!

Από εμάς είναι 10!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

14 Οκτωβρίου, 2022

Ξέρετε κάτι; Τελικά οι καλύτερες ιδέες για σκονάκι, αυτές που λες ότι δεν παίζει να σε προδώσουν και θα περάσεις επιτέλους το μάθημα, είναι κι αυτές που αποτυγχάνουν. Let stick with the old way. Σκονάκι σε χαρτί και Άγιος ο Θεός!

Είναι πολλά τα παραδείγματα που ξεκίνησαν ως ευφυείς σκέψεις και κατέληξαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ως μια αποτυχημένη προσπάθεια, οπότε μάλλον πρέπει να λάβουμε το μήνυμα. Ακόμα κι έτσι όμως, αξίζουν ένα shoutout τα άτομα πίσω από τις ιστορίες αυτές, για την αφοσίωση στο σκοπό τους!

Θυμάστε τον αιώνιο φοιτητή από την Ινδία, που εμφύτευσε bluetooth στο αυτί του για να περάσει ένα μάθημα Ιατρικής που τον ταλαιπωρούσε χρόνια; Θα έλεγες ότι δεν υπήρχε περίπτωση να αποκαλυφτεί το κόλπο… κι όμως.

Σε πιο πρόσφατα νέα (που αφορούν παλιό περιστατικό ωστόσο), ένα λιγότερο τολμηρό κόλπο, αλλά πολύ χρονοβόρο σίγουρα, δεν έδωσε στο φοιτητή-εμπνευστή τα αποτελέσματα που περίμενε, και πραγματικά κρίμα για τον κόπο του. Ο οποίος μπορούσε να πάρει τη μορφή διαβάσματος, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. 

Η καθηγήτρια Νομικής, Yolanda de Lucchi, του Πανεπιστημίου της Μάλαγα συγκεκριμένα, θυμήθηκε και έκανε viral τον τρόπο που ένας φοιτητής της προσπάθησε να κάνει cheat πριν μερικά χρόνια, γιατί μπορεί να επρόκειτο για παρατυπία, αλλά ήταν μια πολύ καλά δουλεμένη παρατυπία και άξιζε συγχαρητήρια. 

Η ίδια λοιπόν, ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες με 11 στιλό όπου είχαν χαραχθεί πληροφορίες για το μάθημα «Ποινικό Δικονομικό Δίκαιο», χαρακτηρίζοντάς το το λιγότερο «τέχνη». Τουλάχιστον ήταν ειλικρινής.

Η #1 απορία όσων είδαν την παραπάνω δουλειά ωρών, είναι πώς κατάφερε ο φοιτητής να χαράξει τόσο τέλεια τις λέξεις σε μια τόσο δύσκολη επιφάνεια, και η απάντηση ήρθε από έναν φίλο του – όπως ισχυρίζεται -, τον Gonzo. Όπως είπε, ο φίλος του αντικατέστησε τη μύτη από ένα μηχανικό μολύβι με μία βελόνα, πράγμα που έκανε πολύ εύκολο το έργο του.  

«Η αρχή κάθε θέματος/απάντησης ξεχώριζε ξεκινώντας από το σημείο που λέει Bic», έγραψε ο Gonzo. «Αν παρατηρήσετε, η άκρη του στιλό είναι βαμμένη μαύρη (το μελάνι δε φτάνει ποτέ στην άκρη σε ένα στιλό Bic), για να φαίνεται καλύτερα σε αντίθεση με το μαύρο».

Μιας και το περιστατικό έλαβε χώρα κάποια χρόνια πριν, ελπίζουμε ο φοιτητής – η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφτηκε ποτέ, να πέρασε το μάθημα. Φάνηκε άλλωστε ότι το ήθελε πολύ.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET