ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητής αποκοιμήθηκε στο ΚΤΕΛ, δεν τον πήραν χαμπάρι και τον κλείδωσαν μέσα!

Τελικά, κάτι ξέρουμε εμείς που δυσκολευόμαστε να κλείσουμε μάτι στα ταξίδια.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

23 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο ύπνος στα ΚΤΕΛ είναι μια πονεμένη ιστορία και σίγουρα ζηλεύουμε όλους εκείνους που καταφέρνουν να πέφτουν ξεροί χωρίς κανένα απολύτως θέμα. Ωστόσο, είναι και λίγο επικίνδυνο όπως προκύπτει, μιας κι αν την καταβρείς χαμένος στα όνειρα, παίζει να μείνεις ξεχασμένος στο λεωφορείο, μέχρι να πάρει κάποιος χαμπάρι ότι… μέχρι τώρα θα έπρεπε να είχες φτάσει.

Κάπως έτσι είχαν τα πράγματα για τον 21χρονο φοιτητή που ταξίδεψε από την Αθήνα μέχρι τον Πύργο της Ηλείας (ενώ είχε προηγηθεί και ταξίδι με καράβι), αφού φτάνοντας στον προορισμό του εξακολουθούσε να βρίσκεται σε βαθύ ύπνο, με αποτέλεσμα να μην πάρει χαμπάρι ούτε αυτός ούτε κανείς άλλος πως βρισκόταν ακόμη στο όχημα.

Σίγουρα οι 13 ώρες διαδρομής που έκανε για να φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά και από εκεί να πάρει το υπεραστικό για τον τελικό προορισμό, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Ωστόσο, το παράδοξο είναι πως, όπως διαβάζουμε στο patrisnews.gr, οι αποσκευές του φοιτητή σύμφωνα με την οικογένειά του, είχαν τοποθετηθεί στην αποθήκη αλλά κανείς ποτέ δεν τσέκαρε αν βρίσκεται ακόμα κανείς πάνω στο λεωφορείο.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι γονείς του νεαρού οι οποίοι τον περίμεναν στον σταθμό, ενώ τα απανωτά τηλεφωνήματα της μητέρας (τα συνηθισμένα δηλαδή) οδήγησαν τελικά τον 21χρονο να ξυπνήσει και να αντιληφθεί την κατάσταση. Όπως λένε ακόμη οι γονείς, εντόπισαν τον γιο τους που τους χτύπησε το παράθυρο μόλις τους είδε και στη συνέχεια φώναξαν τους υπεύθυνους ώστε να του ανοίξουν.

Οι ίδιοι θεωρούν πως όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα απροσεξίας των υπεύθυνων και καλούν την επόμενη φορά να δώσουν παραπάνω σημασία σε τέτοια θέματα, με τα ΚΤΕΛ όμως να απαντούν πως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως τα περιγράφουν.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Χρήστος Δημακόπουλος, τον οποίο ενημέρωσε ο οδηγός του λεωφορείου για το περιστατικό, δήλωσε πως σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν κλειδώθηκε κανείς μέσα, απλώς στην αρχή δεν παρατήρησε κάποιος υπεύθυνος πως ένας επιβάτης είχε μείνει πίσω, ωστόσο μετά το ξεφόρτωμα των αποσκευών ο οδηγός γύρισε να ελέγξει και βρήκε τον νεαρό φοιτητή.

Πάντως αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως θετικό στοιχείο της ιστορίας, ο φοιτητής τουλάχιστον κέρδισε 5 λεπτάκια παραπάνω (ή και περισσότερο) ύπνο!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αναβάλλεται αύριο η εξεταστική στα πανεπιστήμια της Αττικής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητές του Παν. Πατρών έφτιαξαν μινιατούρα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου με ζυμαρικά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ εμπνέεται από το ΠΑΜΑΚ και φέρνει τη δική του εφαρμογή με όλα τα αναγκαία!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στα ελληνικά ΑΕΙ όλοι γνωρίζουν για τα μαζικά κοψίματα φοιτητών, όμως κανείς δεν κάνει τίποτα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET