ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Ρωτήσαμε τους φοιτητές ποια μάρκα προφυλακτικών προτιμούν και να τι μας είπαν!

Όχι μόνο χρησιμοποιούν προφυλάξεις (πολλά μπράβο), αλλά έχουν και κάποιες ξεχωριστές προτιμήσεις!

Mademoisex

14 Νοεμβρίου, 2018

Λατρεμένο θέμα το σεξ, ειδικά απ’ την στιγμή που αποτελεί σημαντικό κομμάτι της φοιτητικής ζωής. Ωστόσο, άλλοι το παίρνουν πιο σοβαρά και ώριμα, ενώ άλλοι το αντιμετωπίζουν πιο ανεύθυνα.

Γι’ αυτό φωνάζουμε συνέχεια για τα προφυλακτικά, παιδιά! Δεν είναι παίξε γέλασε αυτά τα πράγματα. Είπαμε, να περνάτε καλά και να ζείτε τα νιάτα σας στο τέρμα, αλλά ακόμα και στη διασκέδαση υπάρχουν κάποια όρια και κάποιοι κανόνες.

Τόσα ΣΜΝ και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες καραδοκούν, πρέπει κάπως να προφυλακτείτε. Και μιλάμε για ζητήματα που επηρεάζουν την υπόλοιπη ζωή σας, όχι μόνο ένα βράδυ. Γι’ αυτό λοιπόν, να πούμε ένα μπράβο σε όλα εκείνα τα υπεύθυνα άτομα, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους, γνωρίζουν τόσο τα θετικά του σεξ, όσο και τα αρνητικά όμως και φροντίζουν να προφυλάσσονται από αυτά.

Κάπως έτσι, θελήσαμε να μάθουμε ποιες μάρκες προφυλακτικών παίζουν περισσότερο στις προτιμήσεις των φοιτητών, μήπως ακούσουν κι εκείνοι οι… ριψοκίνδυνοι και παραδειγματιστούν:

1. Durex

Durex μόνο, ρε συ.
Με τις άλλες παίζεις με τη φλόγα.

Νίκος, 23 ετών

Κατατοπιστικότατος ο φίλος. Η αλήθεια είναι ότι την Durex την προτιμούν οι περισσότεροι απ’ όσους ρώτησα. Λογικό είναι. Είναι η μάρκα που χρησιμοποιείται πιο πολύ από όλες στην Ελλάδα και την επιλέγουν, γιατί βγάζει πολλά διαφορετικά προφυλακτικά για όλα τα γούστα. Ο Νίκος είπε ότι με τις άλλες παίζεις με τη φλόγα, υπονοώντας ότι δεν προσφέρουν την ίδια ασφάλεια. Νίκο, οκ, γνώμη σου.


2. Duo

Duo, κοπελιά.
Απλά και μόνο Duo, τίποτα άλλο.

Αλέξανδρος, 26 ετών

Αρχικά, το κοπελιά με ενόχλησε, αλλά no hard feelings. Ο Αλέξανδρος λοιπόν μου ανέφερε μία ακόμη μάρκα που χρησιμοποιείται ευρέως στην Ελλάδα. Την ξέρουμε κι αυτή εννοείται, όπως ξέρουμε ότι κονταροχτυπιέται με την Durex για το ποια είναι η καλύτερη. Μπράβο πάντως στον Αλέξανδρο, που όχι μόνο χρησιμοποιεί προφυλακτικά, αλλά τα υποστηρίζει και τόσο δυναμικά επίσης.


3. Trojan

Εγώ χρησιμοποιώ Trojan.
Δεν ξέρω για τους άλλους.

Μάρκος, 25 ετών

Περιττό το δεύτερο σκέλος της απάντησης βασικά, γιατί τον ίδιο ρώτησα οπότε τη δική του άποψη ήθελα, αλλά τέλος πάντων. Ο Μάρκος λοιπόν χρησιμοποιεί Trojan. Γνωστά κι αυτά, τα ξέρουμε οι περισσότεροι πιστεύω. Χρησιμοποιούνται περισσότερο στο εξωτερικό βέβαια, αλλά εφόσον υπάρχει και μία μερίδα ανθρώπων που τα χρησιμοποιεί και στη χώρα μας, πολύ καλά κάνει και τα προτιμά.


4. Again

Again και πάλι Again.

Λιάκος, 19 ετών

Τα συγκεκριμένα Λιάκο μου, δεν τα γνώριζα για να είμαι ειλικρινής αλλά σημασία έχει που τα χρησιμοποιείς. Ο Λιάκος προσέθεσε ότι τα επιλέγει γιατί είναι βολικά και επειδή γουστάρει το διαφορετικό. Μπράβο του λοιπόν που προτιμά το λιγότερο mainstream και δίνει και την πληροφορία ότι είναι βολικά τα προφυλακτικά της εν λόγω μάρκας.


5. Billy Boy

Billy Boy, γιατί μου αρέσει το όνομα.

Κώστας, 24 ετών

Χα, χα ήταν κι αυτή μία άποψη. Παιδιά, μπράβο γιατί μ’ αυτήν την έρευνα έγινα σοφότερη. Ούτε τη συγκεκριμένη μάρκα γνώριζα και πολύ χάρηκα που την έμαθα. Αρχικά, είναι πράγματα φανταστικό το όνομα. Έπειτα, επειδή το έψαξα και λίγο περισσότερο το θέμα, είδα ότι βγάζει προφυλακτικά ακόμη και για XXL μέγεθος. ΤΡΕΛΟ; Δεν ξέρω για σας αγόρια, εγώ πάντως ενθουσιάστηκα.


6. Crown

Crown. Δεν τα ξέρουν πολλοί, αλλά εμένα με βολεύουν.

Αλέξης, 20 ετών

Από όσα βρήκα, πρόκειται για το πιο λεπτό προφυλακτικό που κυκλοφορεί στην αγορά. Τύπου το φοράς και είναι λες και δεν φοράς τίποτα. Ο Αλέξης μου είπε ακόμη ότι αν τα δοκιμάσω, θα μου αρέσουν πολύ και θα τα προτιμάω. ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΡΕ ΣΥ; Πρακτικά, δε γίνεται.Όλοι, καταλαβαίνουμε τι εννοούσε, αλλά βρήκα πάτημα να τον δουλέψω.

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET