ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Ένα υπέροχο φιλανθρωπικό project από τα ΙΚΕΑ!

Κοίτα να δεις, πόσο όμορφα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ένα απλό φιλανθρωπικό project εταιρείας… Τουλάχιστον εγώ προσωπικά, συγκινήθηκα όταν ενημερώθηκα για τη νέα αυτή ενέργεια των ΙΚΕΑ η οποία έχει γίνει viral στο παγκόσμιο Ίντερνετ τις τελευταίες ώρες. Που λέτε, οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν να μετατρέψουν τη φαντασία των παιδιών σε πραγματικότητα. Ζήτησαν έτσι από […]

Neopolis Team

29 Οκτωβρίου, 2015

Κοίτα να δεις, πόσο όμορφα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ένα απλό φιλανθρωπικό project εταιρείας… Τουλάχιστον εγώ προσωπικά, συγκινήθηκα όταν ενημερώθηκα για τη νέα αυτή ενέργεια των ΙΚΕΑ η οποία έχει γίνει viral στο παγκόσμιο Ίντερνετ τις τελευταίες ώρες.

Που λέτε, οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν να μετατρέψουν τη φαντασία των παιδιών σε πραγματικότητα. Ζήτησαν έτσι από μικρούς «μπόμπιρες» από ολόκληρο τον κόσμο, να σχεδιάσουν σε μία κόλλα χαρτί ένα σχέδιο το οποίο θα ήθελαν να δουν σε παιχνίδι. Η καμπάνια διήρκεσε 12 μήνες και τώρα, η εταιρεία λάνσαρε στην αγορά τα παιχνίδια που προέρχονται από τα σχέδια των 10 «νικητών».

Τα εν λόγω προϊόντα πωλούνται κανονικά πλέον στο δίκτυο καταστημάτων των ΙΚΕΑ κι 1€ από την κάθε αγορά προορίζεται για την οργάνωση της UNICEF και την Save The Children. Μπράβο!

 

Thymeo, 4 ετών, Βέλγιο

Stella, 6 ετών, Κύπρος

Dora, 7 ετών, Ηνωμένο Βασίλειο

Koen, 10 ετών, Ολλανδία

Albert, 7 ετών, Ρουμανία

You-Chen Wu, 6 ετών, Ταϊβάν

Maja, 8 ετών, and John, 5 ετών, Νορβηγία

Terrence, 6 ετών, Μαλαισία

Karla, 10 ετών, Κροατία

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

SPILL THE TEA

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων»!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET