Είναι viral

Φεστιβάλ ανακοινώνει δυνατό lineup βγαλμένο από την εφηβεία μας, emo kids ενωθείτε!

Μαύρο eyeliner, σκακιέρα ζώνη, φράντζα και φύγαμε!

Στέλα Τσάναϊ

27 Ιανουαρίου, 2022

Απανταχού παρόντες emo αυτής της χώρας – και όχι μόνο – ενωθείτε!

Ήρθε η στιγμή για το απόλυτο throwback event, που μας στέλνει πίσω στα 00s! Όχι δεν τρελάθηκα, ούτε βρήκα μηχανή του χρόνου. Αλλά σας λέω ότι τα αγαπημένα μας εφηβικά συγκροτήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές βγαλμένες κατευθείαν από την εποχή της φράντζας και της μαύρης μαυρίλας! *Scream ελεύθερα*

Θυμάστε που σας είχα πει να πετάξετε εκείνες τις απαίσιες ζώνες σκακιέρα; Το παίρνω πίσω. Σε καλώ να κατεβάσεις τα emo ρούχα σου από το πατάρι, γιατί ίσα που προλαβαίνουν να ξεμυρίσουν από τη ναφθαλίνη και να βρεις το συνολάκι που θα φορέσεις στο ‘When We Were Young’ Festival!

Τι είναι αυτό και γιατί αφορά εσένα και τον emo έφηβο που κρύβεις μέσα σου; 

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως στο Las Vegas! Όσοι τυχεροί έχετε γύρω στα $224.99 (ή $499 για VIP θέσεις), αρχικά πού τα βρήκατε; θα μπορείτε να κλείσετε εισιτήριο για συναυλίες που ξυπνούν εφηβικές/παιδικές αναμνήσεις!

Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν live acts από My Chemical Romance, Paramore, Bring Me The Horizon, Avril Lavigne, The All-American Rejects, Wolf Alice, Manchester Orchestra, Pvris, Lil Huddy και πολλών άλλων. Και κάπως έτσι, όλα τα 00s περνούν από μπροστά μας!

Και ρωτάω εγώ τώρα, οι Tokio Hotel πού είναι;;;

Πουθενά δυστυχώς… Παρόλο όμως που πολύ θα θέλαμε να βρίσκονται ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα, το σίγουρο είναι πως οι υπόλοιποι καλλιτέχνες θα καλύψουν λιγάκι το κενό που μας δημιούργησαν!

Το φεστιβάλ αρχικά προγραμματίστηκε για τις 22 και 23 Οκτωβρίου του 2022, όμως ο χαμός και η ζήτηση ήταν τέτοια, που αμέσως έγινε sold out κι αναγκαστικά προστέθηκε μία ακόμη ημερομηνία, 29 Οκτωβρίου! Τι σε απασχολεί εσένα αυτό; Καλέ, ΙΣΑ που προλαβαίνεις να προμηθευτείς τα εισιτήριά σου για τις 29/10, καθώς η προπώληση θα γίνεται στις 31 Ιανουαρίου και μόνο!

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο ‘Las Vegas Festival Grounds’ και θα διαρκέσει από τις 11:00 έως τις 23:00 και τις τρεις μέρες.

Ο έφηβος emo εαυτός μας άρχισε ήδη να μαζεύει λεφτά από τώρα! Λέτε το γνωστό πρόβλημα εν ονόματι covid να μας τα χαλάσει πάλι;

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστες φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία, «χτυπώντας» το σύστημα!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET