ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Εσύ έχεις ξεκλειδώσει το «Pride reaction» του facebook; | Μάθε πώς θα το κάνεις!

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει πως τις τελευταίες ημέρες, πέρα από τα 6 συνηθισμένα reactions του facebook, έχει προστεθεί μία ακόμη επιλογή για τους χρήστες. Αυτή της σημαίας του «Ουράνιου Τόξου» που δημιουργήθηκε από τον Γκίλμπερτ Μπέικερ προς τιμήν της LGBTQ κοινότητας και των δικαιωμάτων της. Όπως ίσως να μη γνωρίζετε, ο μήνας που διανύουμε είναι αφιερωμένος […]

Neopolis Team

19 Ιουνίου, 2017

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει πως τις τελευταίες ημέρες, πέρα από τα 6 συνηθισμένα reactions του facebook, έχει προστεθεί μία ακόμη επιλογή για τους χρήστες. Αυτή της σημαίας του «Ουράνιου Τόξου» που δημιουργήθηκε από τον Γκίλμπερτ Μπέικερ προς τιμήν της LGBTQ κοινότητας και των δικαιωμάτων της.

Όπως ίσως να μη γνωρίζετε, ο μήνας που διανύουμε είναι αφιερωμένος στην εν λόγω κοινότητα και στην ισότητα την οποία επιζητούν οι συνάνθρωποί μας, εξ’ ου και οι παρελάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μήπως όμως, συνδέεστε στο προφίλ σας στο facebook και δεν έχετε τη δυνατότητα να δείτε και να επιλέξετε το “Pride” reaction; Μην αγχώνεστε! Σας έχουμε τη λύση:

  • Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα LGBTQ@Facebook και να κάνετε ένα απλό like

Εύκολο; Ναι! Κι όμως, υπάρχουν νέοι άνθρωποι που δεν έχουν τα κότσια να το κάνουν, για να μη …στιγματιστούν. Εν έτει 2017 όλο αυτό… Ελπίζουμε να μην είσαι ένας από αυτούς.

Περιμένουμε το “Pride” reaction σου λοιπόν!

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Always® και το ‘Strong Me’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET