ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Αν είσαι ακόμα πρωτοετής, ρίξε μια ματιά | Το εύρυ-where θα σε ενθουσιάσει!

Δεν είναι φάρσα. Με το WHAT’S UP STUDENT και τη δράση εύρυ-where, μπορείς να έχεις μεταξύ άλλων, mobile internet με 2€/μήνα! Ξέρουμε, η αντίδρασή σου σε αυτό που μόλις διάβασες, μοιάζει κάπως έτσι: Ας πάρουμε ωστόσο, τα πράγματα από την αρχή. Τόσα χρόνια, οι πρωτοετείς φοιτητές είχαν συνηθίσει να επωφελούνται από εκπτώσεις και προσφορές κατά τους […]

Neopolis Team

22 Μαΐου, 2017

Δεν είναι φάρσα. Με το WHAT’S UP STUDENT και τη δράση εύρυ-where, μπορείς να έχεις μεταξύ άλλων, mobile internet με 2€/μήνα!

Ξέρουμε, η αντίδρασή σου σε αυτό που μόλις διάβασες, μοιάζει κάπως έτσι:

Ας πάρουμε ωστόσο, τα πράγματα από την αρχή. Τόσα χρόνια, οι πρωτοετείς φοιτητές είχαν συνηθίσει να επωφελούνται από εκπτώσεις και προσφορές κατά τους πρώτους μήνες των σπουδών τους. Μετά, τους ξεχνούσαν όλοι…

Πλέον, τα πράγματα αλλάζουν κι αλλάζουν προς το συμφέρον κάθε πρωτοετή που πέτυχε τους στόχους του στις Πανελλήνιες και πέρασε στη σχολή που τόσο ήθελε.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επισκεφτείς την ιστοσελίδα https://www.eury-where.gr, να διεκδικήσεις το κουπόνι σου και στη συνέχεια να επισκεφτείς ένα κατάστημα COSMOTE ή Γερμανός.  Εκεί, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επωφεληθείς από την επιδότηση 3€/μήνα στο πάγιο σε συνδέσεις internet για 12 μήνες.

Και πίστεψέ μας, το WHAT’S UP Student έχει προσφορές για όλα τα γούστα!

Θες Internet από ‘δω κι από ‘κει; 4GB με 5€ 2€ το μήνα είναι δικά σου!

Ψάχνεσαι για Internet στο υπερτέλειο φοιτητόσπιτό σου; What’s Up Double Play 24 με ταχύτητες μέχρι 24mbps μόνο με 17,9€ 14,9€ για πάρτη σου!

Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, πέρα από την έκπτωση των 3€ υπάρχουν κι άλλες extra προσφορές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου:

  • Σε όσους έχουν φοιτητικό WHAT’S UP: Δώρο 600MB/μήνα, αυτόματα την 1η κάθε μήνα, για 6 μήνες
  • Σε όσους έχουν ΚαρτοΣυμβόλαιο Student: Έκπτωση 2€ στο πάγιο του ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Student για 12 μήνες
  • Σε όσους έχουν WHAT’S UP Student Double Play: δώρο 120’ προς κινητά για 6 μήνες
  • Σε όσους έχουν WHAT’S UP Student Mobile Internet Εύρυ-Where: Με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα Εύρυ-Where δώρο Διπλάσια MB για 6 μήνες.

Τι κάθεσαι ντε; Ξεκόλλα και πήγαινε να «κάψεις» το κουπόνι σου!

 

OUR20s

DIGITAL

Μία νέα θεωρία υποστηρίζει ότι αν κάνεις δώρο παπούτσια στο ταίρι σου, θα χωρίσετε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET