ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΥΔΟΞΟΣ: Ξεκινούν από σήμερα (5/11) οι δηλώσεις συγγραμμάτων – Κατ’ οίκον η διανομή τους!

Έχουμε καιρό μέχρι να τα πάρουμε στα χέρια μας δηλαδή.

Neopolis Team

5 Νοεμβρίου, 2020

cover photo

Το μυαλό σας μπορεί να βρίσκεται ακόμη στο lockdown που ανακοινώθηκε για όλη τη χώρα και πιθανώς να βρίσκεται εκεί για τις επόμενες 3 εβδομάδες (ξανά μανά τα ίδια θα ζήσουμε), αλλά έχετε κι υπόψιν σας πως από σήμερα (5/11) ξεκινούν οι δηλώσεις στον ΕΥΔΟΞΟ.

Από τη στιγμή που τα πανεπιστημιακά μαθήματα συνεχίζονται κανονικά, και με αυτό εννοούμε εξ αποστάσεως, τότε και οι δηλώσεις των συγγραμμάτων για το τρέχον εξάμηνο θα πραγματοποιηθούν χωρίς καμία αλλαγή ή καθυστέρηση.

Πιο αναλυτικά, από σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα δηλώσεων και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση εδώ, δε δύναται να υπάρξει παρέκκλιση από την προθεσμία.

Αναφορικά με τη διανομή, θα πραγματοποιηθεί όπως το εαρινό εξάμηνο, κατ’ οίκον δηλαδή (και με μια σημαντική καθυστέρηση θα προσθέσουμε εμείς, κρίνοντας από την τελευταία φορά), καθώς και με τα έξοδα να βαραίνουν αποκλειστικά τους εκδοτικούς οίκους. Όσο για τις ημερομηνίες, η διαδικασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιανουαρίου του 2021.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παραιτήθηκε η διευθύντρια του ΙΚΥ – Καταγγέλλει κακοδιαχείριση και εκθέτει την Κεραμέως!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Θεσσαλίας: Έπεσε παράθυρο εν ώρα μαθήματος και κατά τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET