ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΕΥΔΑΠ: Άνοιξαν οι αιτήσεις για 80 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης το καλοκαίρι!

Μέχρι τις 3 Ιουνίου, πρέπει να έχεις πάρει την απόφασή σου.

Neopolis Team

29 Μαΐου, 2024

Άλλοι ετοιμάζονται/έχουν ξεκινήσει σεζόν σε νησάκι, άλλοι εξετάζουν τις επιλογές τους στις πρακτικές. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, η δική σου «σεζόν» μπορεί να γίνει η πρακτική άσκηση που ανακοίνωσε στις 27/5 η ΕΥΔΑΠ, απευθυνόμενη σε 80 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές διαφόρων κατευθύνσεων.

Πρόκειται για έμμισθες θέσεις, που αφορούν περιοχές εντός Αττικής, Βοιωτίας και Φωκίδας κατά τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο 2024. Επισημαίνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν όσοι είχαν επιλεχθεί τα προηγούμενα έτη. Οι υπόλοιποι, μπορείτε να προβείτε στην αίτησή σας εδώ, αρκεί να το κάνετε έως και τις 3 Ιουνίου!

Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ: 

Στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας και κοινωνικής πολιτικής, εγκρίθηκε η απασχόληση ογδόντα (80) φοιτητών/τριών προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών (διαφόρων κατευθύνσεων) από τα Δημόσια ΑΕΙ, εκ των οποίων σαράντα (40) τέκνα εργαζομένων στην Εταιρεία, για τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο 2024, με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και εργασιακής εμπειρίας σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας. Η απασχόληση θα είναι στα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στην στις περιοχές ευθύνης της εντός Αττικής, Βοιωτίας και Φωκίδας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν μόνον ηλεκτρονικά μέσω της ιστοθέσης της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (www.eydap.gr), από 28-05-2024 έως και 03-06-2024 και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι επιλεγέντες φοιτητές/τριες κατά τα προηγούμενα έτη.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων των ενδιαφερομένων φοιτητών/τριών, υπερβαίνει τον ως άνω ορισθέντα αριθμό, η επιλογή θα γίνει μετά από διενέργεια δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης ενώπιον Συμβολαιογράφου, παρουσία της Επιτροπής που έχει ορισθεί με απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., στην αίθουσα εκπαιδευτικών εκδηλώσεων της Εταιρείας «Σταγονούλης», Ωρωπού 156 Γαλάτσι, την Τετάρτη 06-06-2024 και ώρα 11.00 π.μ.

Ο κατάλογος των κληρωθέντων θα αναρτηθεί την ίδια ημέρα στην ιστοθέση της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

Οι φοιτητές/τριες που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν από την Υπηρεσία Εργασιακών Σχέσεων για τις ημερομηνίες προσέλευσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας απαραίτητα πρόσφατη βεβαίωση σπουδών (τελευταίου διμήνου) από την Σχολή της φοίτησής τους.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποσείδι ιζ μπακ για ένα ακόμα έξαλλο καλοκαιράκι – Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα τμήματα Μηχανικών των ΠΑΔΑ, ΕΛΜΕΠΑ και ΠΑ.ΠΕΛ που αντιστοιχήθηκαν με Πολυτεχνικής Σχολής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα μισά ελληνικά παν/μια δε συνδέονται με την παραγωγική διαδικασία, κάτι έχουμε καταλάβει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET