SPILL THE TEA

Ευαγγελία Μουμούρη: Ορκίστηκε… τυχαία 24 χρόνια μετά, δεν ήξερε καν ότι είχε πάρει πτυχίο!

Μια ερώτηση: Πώς;

Τα μαθήματα που σου απομένουν για πτυχίο μπορεί να αποδειχθούν μεγάλη παγίδα. Αν σκεφτείς ότι συγκρατείς στον εγκέφαλό σου 3 διαφορετικά νούμερα για διαφορετικές περιστάσεις, τότε δε θέλει πολύ να μπερδευτείς. Πουχού, χρωστάς 15, αλλά στη μάνα σου έχεις πει ότι σου μένουν 5 μαθηματάκια για να ξεμπερδέψεις με τη σχολή. Αν επαναλάβεις πολλές φορές το ίδιο ψέμα, φυσικό κι επόμενο να χάσεις το μέτρημα.

Όχι αλήθεια, καταλαβαίνουμε την ηθοποιό Ευαγγελία Μουμούρη και σίγουρα μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας στη θέση της. Βέβαια, βγάζει περισσότερο νόημα να μπερδευτείς πιστεύοντας ότι παίρνεις νωρίτερα πτυχίο, παρά να έχεις τελειώσει και να μην το πήρες χαμπάρι ποτέ. Πώς γίνεται καν αυτό;;; 

Η Ευαγγελία Μουμούρη πάντως – aka Ευλόγησον από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» – το έζησε και μοιράστηκε την εμπειρία της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Στη συνέντευξή της λοιπόν, αποκάλυψε ότι το ’90 πέρασε στο Πάντειο και λίγο αργότερα έδωσε εξετάσεις για το Εθνικό Θέατρο. Δεν πέρασε με την πρώτη, αλλά το έκανε στη δεύτερη φορά. Θα υποθέσουμε ότι η αγάπη της για το θέατρο και το ενδιαφέρον της για τις εξετάσεις του Εθνικού, είναι αυτά που ευθύνονται για το γεγονός ότι… ξέχασε πως στο μεταξύ πήρε πτυχίο από το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου.

Όσον αφορά το πώς το έμαθε, η ηθοποιός δήλωσε:

Με παίρνει τηλέφωνο η κουμπάρα μου και μου λέει ότι ο τότε φίλος μας, που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδαμε στο Πανεπιστήμιο, είναι πια κοσμήτορας κι επειδή θα αλλάξει ο νόμος, όποιος δεν έχει πάρει το πτυχίο διαγράφεται. Και της είπε: «Δε λες και στην Εύα να ψάξει να βρει πόσα μαθήματα χρωστάει;».

«Ένα πρωί, βλέπω 3-4 κλήσεις από την κουμπάρα μου, η οποία μου λέει: ‘Μωρή ξεμυαλισμένη, έχεις πάρει το πτυχίο από το 2000’. Χάρηκα τόσο πολύ, σαν να ήμουν 25 ετών!», συμπληρώνει η ίδια. Κι αυτή είναι μια στιγμή παραφροσύνης που άνετα βλέπουμε πρωταγωνιστή εμάς.

Δύο δεκαετίες καθυστερημένα λοιπόν, η ηθοποιός ορκίστηκε (την Τετάρτη 5 Ιουνίου) και επιτέλους κράτησε στα χέρια της το πολυπόθητο μπεζ χαρτί.

Σοβαρά όμως τώρα, πώς γίνεται να έχεις περάσει όλα τα μαθήματα στις εξεταστικές και να μην το ξέρεις;

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Φεγγάρι της Φράουλας: Το καλοκαίρι ξεκινάει και επίσημα με εντυπωσιακή Πανσέληνο στον ουρανό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πολύ υψηλά τα ποσοστά γραπτών κάτω από τη βάση σε τρία μαθήματα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Έχουμε την ημερομηνία ανακοίνωσης των βαθμολογιών και των βάσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται Ελλάδα για συναυλία ο Baby Lasagna, aka ο νικητής του κοινού στην Eurovision!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET