Τιβί

Eurovision 2017 | Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα με βάση τα στοιχήματα!

Mετά από τον ελληνικό τελικό, το κοινό αλλά και οι επιτροπές αποφάσισαν να στείλουν το This is Love της Demy για να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η τραγουδίστρια μάλιστα μετά την επιλογή του τραγουδιού δήλωσε πως το This is Love ήταν το τραγούδι και της δικής της επιλογής ενώ φάνηκε φανερά αγχωμένη […]

Default avatar

Guest Author

7 Μαρτίου, 2017

Mετά από τον ελληνικό τελικό, το κοινό αλλά και οι επιτροπές αποφάσισαν να στείλουν το This is Love της Demy για να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η τραγουδίστρια μάλιστα μετά την επιλογή του τραγουδιού δήλωσε πως το This is Love ήταν το τραγούδι και της δικής της επιλογής ενώ φάνηκε φανερά αγχωμένη για την παρουσία και της συμετοχής της στο διαγωνισμό.

Αντίθετα από το άγχος της Demy και σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων η θέση της Ελλάδας στην κατάταξη δεν έχει αλλάξει μετά την παρουσίαση του τραγουδιού με το οποίο η Demy θα διαγωνιστεί στην Eurovision 2017. Η Ελλάδα παραμένει στην 4η θέση μετά την Ιταλία, την Σουηδία και τη Ρωσία που καταλαμβάνουν τις 3 πρώτες. Βεβαίως να σημειωθεί πως όπως αναφέρθηκε και στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» η Σουηδία και Ρωσία δεν έχουν παρουσιάσει ακόμα τα τραγούδια τους.

https://youtu.be/VE_0Mnd37Ck

FUN ZONE

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Στο Τop10 του παγκόσμιου Netflix βρίσκεται η σειρά του Παπακαλιάτη!

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET