fbpx

10 κινήσεις που οι άντρες ερμηνεύουν συχνά ως φλερτ ενώ είναι απλή ευγένεια!


Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί κάποιος να φλερτάρει. Τώρα μάλιστα που το κινητό έχει γίνει κυριολεκτικά προέκταση του χεριού μας και τα social media αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, ποιος μας πιάνει. Ευτυχώς πλέον τα ταμπού έχουν εξαλειφθεί και η πρώτη κίνηση δεν αποτελεί προνόμιο μόνο των αγοριών. Είμαστε όλ@ ελεύθερ@ να ανοίξουμε τα φτερά μας και να διεκδικήσουμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Και πάλι καλά να λέμε, γιατί είχαμε βαρεθεί να κοιτάμε όλο το βράδυ τον άλλον και να περιμένουμε να πιάσει το μήνυμα και να έρθει να μας μιλήσει.

Ωστόσο, να διευκρινήσουμε κάπου εδώ ότι το γεγονός πως οι γυναίκες είναι πιο ενεργές στη διεκδίκηση τα τελευταία χρόνια, δε σημαίνει πως κάνουν μόνο αυτό! Ήρεμα το λέω. Οι προθέσεις μας παρεξηγούνται συνεχώς, ακόμα κι αν πούμε ένα απλό «Γεια» ή ρωτήσουμε τον άλλον τι κάνει. Σε φάση φοβάσαι να πεις μια κουβέντα παραπάνω, για να μη δεις κάνα «ΙΑΣΟ ΚΟΚΛΑ» στα dm’s σου (στην καλύτερη) και σιχτιρίσεις την ώρα και την στιγμή που αποφάσισες να είσαι καλός άνθρωπος.

Γι’ αυτό το λόγο αγόρια, συγκέντρωσα κάποια από τα πράγματα που κάνει μια κοπέλα καθημερινά και που συνήθως, παρεξηγείτε! Για ρίξτε μία ματιά και την επόμενη φορά μη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα…

#1 Έκανε like σε φωτογραφία σου

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το γεγονός ότι ένα απλό like στη φωτογραφία που μόλις ανέβασες δε σημαίνει ότι θέλει να βγει και μαζί σου. Μπορεί να της άρεσε το σκηνικό, το μέρος που έχεις πάει, μπορεί να είχες καλό φωτισμό, καλή οπτική γωνία, ή να βγήκες πράγματι ωραίος σ’ αυτή τη φωτογραφία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σε βλέπει κι ερωτικά. Ξέρεις σε πόσους ακόμα έχει πατήσει καρδούλα; Ε δε γουστάρει όλο το σύμπαν!

#2 Όταν σου χαμογελάει

Νιώθω ότι εσείς τα αγόρια μας έχετε συνηθίσει με το φρύδι μόνιμα σηκωμένο και όταν μία κοπέλα είναι απλά ευγενική, αμέσως το μυαλό σας πάει στο «ΜΕ ΘΕΛΕΙ». Όχι, δε σε θέλει, απλά έχει καλούς τρόπους και προσπαθεί να είναι φιλική! Ή μπορεί να μην ξέρει να σηκώνει το ένα φρύδι, είναι και αυτό μία εκδοχή.

#3 Γελάει με τα αστεία σου

Ναι οκ είπαμε, μας αρέσουν οι αστείοι άντρες με έξυπνο χιούμορ, αλλά δε σημαίνει πως όποιος μας κάνει να γελάμε, αυτόματα τον ερωτευόμαστε. Τι πιο φυσιολογικό από το να βρει μια κοπέλα αστείο αυτό που είπες και να γελάσει; Αν κάτι τόσο απλό ήταν ξεκάθαρο δείγμα ότι ο/η άλλος/η σε γουστάρει, τότε θα ήμασταν όλοι ερωτευμένοι αναμεταξύ μας.

#4 Σε χαιρετάει όταν σε βλέπει στο δρόμο

Έχετε υπάρξει στην ίδια τάξη, σε κοινή παρέα ή τέλος πάντων έχετε γνωριστεί λίγο μεν, αλλά αρκετά για να αναγνωρίζετε ο ένας τον άλλον και να είναι λίγο άβολο να παριστάνετε ότι είστε δυο ξένοι που τυχαία βρέθηκαν στο δρόμο. Μη σου κάνει τόση εντύπωση λοιπόν που σε χαιρέτησε στο δρόμο και σε πλησίασε να ρωτήσει τι κάνεις. Δε θέλει να βγείτε ραντεβού και δεν ήρθε επίτηδες εκεί που περνάς για να την πετύχεις. (Εκτός και αν έχει έρθει 5 φορές μέσα σε μία μέρα!)

#5 Όταν ζητάει τη βοήθειά σου

Ξέρουμε πόσο πολύ τρελαίνεστε να το παίζετε καμπόσοι και να φουσκώνετε από υπερηφάνεια όταν μία κοπέλα πέσει στην ανάγκη σας. Όντως, συμβαίνει συχνά να ζητάμε βοήθεια από το πρόσωπο που γουστάρουμε για να του τραβήξουμε κάπως την προσοχή. Αλλά σε συνδυασμό με άλλες πράξεις πάντα. Αν έσκασε το λάστιχό της και βρέθηκες τυχαία εκεί, δε σημαίνει ότι τα σκηνοθέτησε όλα για να σε δει να βγάζεις το φανελάκι και να παίζεις με τα μπουλόνια! Μέχρι πού φτάνει η φαντασία σας, βρε; 

#6 Όταν κάνει μία απλή συζήτηση μαζί σου

Είστε σε κοινή παρέα και πιάνετε μία συζήτηση που ενδιαφέρει και τους δύο. Για παράδειγμα, μοιράζεστε την ίδια αγάπη με τα αυτοκίνητα και μιλήσατε λίγο παραπάνω οι δυο σας απ’ ό,τι με την υπόλοιπη παρέα. Μία ανθρώπινη και πολύ όμορφη εξέλιξη, που δεν πρέπει να σε οδηγεί σε πονηρές σκέψεις. Μπορεί μεταξύ σας να αναπτυχθεί μια όμορφη φιλία, ή ακόμα και να καταλάβετε ότι ταιριάζετε για σχέση. Θα δείξει με τον καιρό. Το ότι κάνατε μία καλή κουβέντα όμως, δε σημαίνει τίποτα!

#7 Όταν σε ακουμπάει τυχαία

Περπατούσε και σκόνταψε, γέλασε και σε έσπρωξε, έκανες καινούργιο τατού και ήθελε να το επεξεργαστεί, πέρασε από δίπλα σου και σε ακούμπησε κατά λάθος και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ. Πολύ απλά γιατί πρόκειται για καθημερινές πράξεις που θα έκαναν η μαμά σου, ο κολλητός σου, η ξαδέρφη σου. Οι άνθρωποι επικοινωνούμε πολύ με το σώμα μας, και όχι μόνο για να εκφράσουμε ερωτικό ενδιαφέρον.

#8 Όταν απαντάει στα μηνύματά σου

Ας ξεδιαλύνουμε λίγο τα πράγματα, γιατί ειλικρινά ένα κάποιο μπέρδεμα υπάρχει. Να σας αφήνει αδιάβαστους, δε σας αρέσει. Να σας αφήνει στο διαβάστηκε, επίσης δε σας αρέσει. Να σας απαντάει ενώ δε σας θέλει ερωτικά, επίσης δεν το θέλετε. Τι θέλετε τέλος πάντων;

#9 Όταν σου κάνει ένα κοπλιμέντο

Εδώ σας το δίνω λίγο. Ένα κοπλιμέντο μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί. Για αυτό λοιπόν κρατάμε τη γενικότερη κατάσταση κι όχι μόνο τη συγκεκριμένη στιγμή. Μπορείς να καταλάβεις από το άτομο που έχεις απέναντί σου αν το όμορφο σχόλιο είχε σκοπό να σου φτιάξει τη διάθεση, ή να αποτελέσει υπονοούμενο. Όντως μπορεί να σου πηγαίνει το νέο σου κούρεμα και να σ’ το είπε για να νιώσεις καλά με το νέο σου λουκ. Εντελώς φιλικά και ευγενικά, όπως θα ήθελε και εκείνη ίσως κάνεις πού και πού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τη βλέπεις ερωτικά.

#10 Όταν δείχνει ότι σε συμπαθεί

Η αλήθεια είναι ότι οι κοπέλες δεν έχουμε πολλούς φίλους αγόρια. Ακριβώς επειδή οι περισσότεροι το παρεξηγούν και αυτό! Ωστόσο, απολαμβάνουμε πολύ την αντρική παρέα και πολλές φορές υπάρχουν άτομα που αντικειμενικά τους βλέπουμε και τους συμπαθούμε πολύ σαν φίλους. Μη διαλύετε ωραίες, φιλικές σχέσεις, γιατί σας έδωσε σήμα ο κάτω εγκέφαλος. Απλά μη!

Μπορεί όλα αυτά σε συνδυασμό με άλλες κινήσεις όντως να είναι και ένα είδος φλερτ. Όμως αν κάθε πράξη ευγένειας τη θεωρούμε για πέσιμο και ερωτικό κάλεσμα, στο τέλος της ημέρας κάπως κουράζει. Στην τελική, αν σας ήθελε θα σας το έδειχνε ξεκάθαρα και δε θα αναρωτιόσασταν αν κρύβεται κάτι άλλο από πίσω. Εκτιμήστε την ευγένεια των ανθρώπων και μοιράστε την και εσείς…


@kirsty via Twenty20

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET