ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σεξ ή κάτι παραπάνω; Έτσι θα καταλάβεις ότι σε θέλει μόνο για το κρεβάτι του!

Μπορεί να μη δίνεις σημασία στην αίσθησή σου που στο φωνάζει καιρό τώρα, αυτά τα σημάδια όμως δεν μπορείς να τα παραβλέψεις.

Mademoisex

12 Οκτωβρίου, 2018

Κορίτσια μου, το ξέρετε πολύ καλά ότι ορισμένες φορές έχουμε την τάση να κάνουμε περίπλοκα τα πράγματα εκεί που δεν είναι.

Ενώ όλα τα σημάδια είναι ολοφάνερα και βγάζουν μάτι, εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι, είτε επειδή δε θέλουμε να παραδεχτούμε την αλήθεια είτε επειδή ελπίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει. Ωστόσο, εύκολα μπορείς να καταλάβεις πότε ένας άντρας θέλει απλά σεξ από σένα και πότε κάτι παραπάνω.

Κ@υλες είναι και πρέπει να ικανοποιούνται. Κι εσύ άλλωστε μπορεί να έχεις χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή έναν άντρα, μόνο και μόνο για το σεξ. Και καλά έκανες, εφόσον αυτό ζητούσες. Δεν είναι κακό να γίνεται, αρκεί να είναι τίμιο και να αποφασίζεται με ειλικρίνεια εξίσου και από τις δύο πλευρές.

Αν θες κι εσύ απλά σεξ μαζί του, τότε όλα καλά. Αν είσαι όμως, σε φάση για κάτι πιο σοβαρό και όχι για μια ξεπέτα, τότε δεν έχεις πάρα να αναγνωρίσεις εκείνα τα σημάδια που μαρτυρούν ότι σε θέλει μόνο για το κρεβάτι του και να του πεις αντίο όσο είναι νωρίς:

1 | Παραδόθηκε √ Διαβάστηκε √ Χέστηκε √

Με άλλα λόγια, δεν απαντάει στα μηνύματά σου. Μην προσπαθήσεις να τον δικαιολογήσεις λέγοντας ότι μπορεί να είναι απασχολημένος, να κάνει μπάνιο ή να του έκλεψε ένα ρακούν το κινητό. Όχι. Απλά δεν ενδιαφέρεται. Αν ανατρέξεις στα μηνύματα που έχετε ανταλλάξει, θα παρατηρήσεις ότι δε μιλάτε για τίποτε άλλο πέρα από το σεξ. Αυτό θα έπρεπε να σου λέει κάτι ή μάλλον… πολλά, δε νομίζεις;

2 | Δεν έχετε βγει καν ένα ραντεβού

Γνώμη μου είναι και η λογική θα συμφωνήσει μαζί μου, ότι όταν ένας άντρας είναι τσιμπημένος ή έστω ενδιαφέρεται να γνωρίσει καλύτερα μία κοπέλα, επιδιώκει να είναι συνέχεια μαζί της. Κανονίζει ραντεβού για καφέ, για σινεμά, για φαγητό, για θέατρο, για ποτό και δεν ξέρω κι εγώ για τι άλλο. Για οτιδήποτε τέλος πάντων που θα του εξασφαλίσει ότι θα σε δει. Εφόσον, το παλικάρι δε σου έχει ζητήσει να βγείτε κάπου έξω και το μοναδικό μέρος που κλείνετε ραντεβού είναι το σπίτι του για να κάνετε σεξ, τι δεν καταλαβαίνεις;

3 | Έχεις χορτάσει από ντικ πικ και προστυχόλογα

Τι κάνει νιάου νιάου, γκατούλα μου; Ποια ήταν η τελευταία φορά που συζητήσατε κάτι ουσιαστικό τα δυο σας; Η μόνη κουβέντα που πιάνετε, είναι «τι σου κάνω, τι μου κάνεις, είσαι σέξι, είσαι καυτή, στείλε μου nudes» μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Ανάθεμα κι αν ξέρει το επώνυμό σου, ρε κορίτσι. Πόσο ξεκάθαρα να σου πει δηλαδή ότι μόνο το σεξ ζητάει από εσένα; Συζητήσεις που περιλαμβάνουν αποκλειστικά προστυχόλογα, γυμνές φωτογραφίες από το πέος του και sexting, δεν τον καθιστούν και relationship material.

4 | Είσαι μία από τις πολλές… επιλογές

Αρχικά, μην κάνεις το λάθος και πιάσεις ποτέ το κινητό του στα χέρια σου. Η αλήθεια θα σε σκοτώσει. Θα βρεις άπειρα μηνύματα που ανταλλάσσει με άλλα «μωράκια» και θα σοκαριστείς. Επειδή δε θέλουμε να μας μείνεις στον τόπο, καλύτερα να το πάρεις σύντομα απόφαση ότι δεν είσαι η μία και μοναδική και ότι το σπίτι ή το αυτοκίνητό του, ή και τα δύο, είναι κέντρο/α διερχομένων γυναικών. Το αγόρι έχει πέραση, πώς να το κάνουμε δηλαδή;

5 | Στο έχει πει κι από μόνος του, αλλά δεν πήρες χαμπάρι

Όταν μία κατάσταση ή κάτι που ακούμε δε μας αρέσει, επιθυμούμε να το αλλάξουμε. Σου έχει πει ότι δεν έχει χρόνο, δε γουστάρει, αλλά και δεν είναι σε φάση για σχέση και θέλει απλά να περνάτε καλά, ωστόσο εσύ… πέρα βρέχει. Θεωρείς ότι όσο εσύ του δίνεσαι, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές σου να τον φέρεις στα νερά σου κάποια στιγμή. Λάθος σκεπτικό. Όταν ένας άντρας ξεκαθαρίσει κάτι, δύσκολα αλλάζει γνώμη μετά.

6 | Έχεις γενικά την αίσθηση

Η οποία σε έκανε να μπεις σ’ αυτό εδώ το άρθρο, διαφορετικά θα το προσπερνούσες. Την καρδούλα σου να την εμπιστεύεσαι γιατί είναι ο πιο αντικειμενικός κριτής. Αν σου λέει ότι πρέπει να μείνεις μακριά από αυτό το αγόρι γιατί θα είναι η καταστροφή σου, τότε έτσι θα είναι. Κανέναν δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε περισσότερο από τον ίδιο μας τον εαυτό. Μην παραμυθιάζεσαι λοιπόν πιστεύοντας ότι όσο κάνεις υπομονή, θα αλλάξει κάτι.

Από την στιγμή που δεν το ψήνεις μόνο για σεξ, φύγε τώρα που είναι νωρίς και ψάξε να βρεις αυτό που θες. Όχι να συμβιβάζεσαι με αυτό που έτυχε να βρεις και να ελπίζεις ότι στη συνέχεια θα αλλάξει. Σπαταλάς χρόνο και συναισθήματα για το τίποτα.


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο mademoisex@gmail.com, εκείνη απαντάει!

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

DIGITAL

Με το νέο app ‘Next by NBG’ όλα γίνονται πιο εύκολα, ακόμα και η διαχείριση των οικονομικών σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET