ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η ετήσια έκθεση έργων σπουδαστών ΑΚΤΟ προγραμματίστηκε. Διαβάστε λεπτομέρειες!

Η καθιερωμένη, μεγάλη ετήσια έκθεση έργων σπουδαστών του ΑΚΤΟ, εγκαινιάζεται την Πέμπτη 6 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως 30 Σεπτεμβρίου 2016. Το Art & Design Show 2016 καταλαμβάνει έκταση 5.000 τ.μ. και παρουσιάζει χιλιάδες έργα, που δημιούργησαν οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2015–2016. Καλύπτει σχεδόν κάθε μορφή design: γραφιστική, αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων […]

Neopolis Team

29 Ιουνίου, 2016

Η καθιερωμένη, μεγάλη ετήσια έκθεση έργων σπουδαστών του ΑΚΤΟ, εγκαινιάζεται την Πέμπτη 6 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Το Art & Design Show 2016 καταλαμβάνει έκταση 5.000 τ.μ. και παρουσιάζει χιλιάδες έργα, που δημιούργησαν οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2015–2016. Καλύπτει σχεδόν κάθε μορφή design: γραφιστική, αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και διακόσμηση, σχεδιασμό βιομηχανικών προϊόντων, ζωγραφική -εικαστικά, εικονογράφηση, κόμιξ, web design, animation, μόδα, φωτογραφία και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον του επαγγελματικού κόσμου και των ΜΜΕ.

Ξεχωρίζουν οι διπλωματικές εργασίες των τελειοφοίτων των προγραμμάτων Bachelor & Master in Design του πανεπιστημίου Μiddlesex του Λονδίνου, του οποίου ο ΑΚΤΟ προσφέρει Επικυρωμένα Προγράμματα Σπουδών (www.mdx.ac.uk).

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί προβολή εργασιών σπουδαστών του Προγράμματος ΒΑ (Hons) Degree in Animation & Ιnteractive Media (ώρα 21:00 αμφιθέατρο)

Η επίσκεψη στην έκθεση είναι μία ευκαιρία επαφής με τη δουλειά νέων δημιουργών και εξοικείωσης με το εκπαιδευτικό έργο του κορυφαίου ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος τέχνης και design στην Ελλάδα. Ο ΑΚΤΟ με χρόνια ιστορίας, εισάγει διαρκώς πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών, και συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του πολιτιστικού γίγνεσθαι και της εικαστικής παιδείας της χώρας.

Διάρκεια: 6/7 έως 30/9/2016 – Ώρες: Καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 9:00 έως 17:00 στις εγκαταστάσεις του ΑΚΤΟ: ΑΘΗΝΑ Ευελπίδων 11Α (Πεδίον Άρεως).

Ο ΑΚΤΟ είναι το μεγαλύτερο κολέγιο Τέχνης & Design στην Ελλάδα. Mε την επικύρωση του κρατικού Βρετανικού Πανεπιστημίου Middlesex προσφέρει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μεταπτυχιακά και προπτυχικά προγράμματα σπουδών σε επίπεδο Bachelor και Μaster. Αξίζει ν’ αναφερθεί, ότι στον ΑΚΤΟ λειτουργεί το μοναδικό στην Ελλάδα πρόγραμμα σπουδών Σχεδιαστών Μόδας, που είναι επικυρωμένο από Ευρωπαϊκό κρατικό Πανεπιστήμιο.

Πληροφορίες: T: 210 52 30 130 | www.akto.gr | www.facebook.com/AKTOcollege

 

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET