Ετοιμάσου για μπλοκ από το Netflix, αν μοιράζεσαι τους κωδικούς σου με άλλους!


Είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο ένας συνδρομητής του Netflix να μοιράζει τους κωδικούς του στο παρεόνι, ώστε εκείνοι να μην πληρώνουν τί-πο-τα αλλά να μπορούν να δουν τα επεισόδια της αγαπημένης τους σειράς.

Like a boss, δηλαδή…

Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί μόνο όταν ο βασικός χρήστης, δηλαδή εκείνος που δίνει το παραδάκι, δεν βρίσκεται εκείνη την στιγμή online στο Netflix. Θα ήταν ωραίο να μπορούν να βλέπουν όλοι ταυτόχρονα, αλλά παιδιά μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας. Που κι αυτό είναι σχετικό πια…

Διότι αυτό λοιπόν το φαινόμενο η Synamedia, η εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει βάλει σκοπό να το σταματήσει και στην ουσία να μπλοκάρει όλους εκείνους τους χρήστες που βλέπουν με την συνδρομή άλλου.

Αυτό το δυσάρεστο (για πολλούς εκεί έξω) νέο, παρουσιάστηκε στην CES 2019, όπου η εταιρεία τεχνολογίας ανακοίνωσε ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ικανό να εντοπίσει τον διαμοιρασμό κωδικών ενός μόνο λογαριασμού σε πολλούς. Επομένως, κανένας άλλος χρήστης δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει ταινίες ή σειρές του Netflix μέσω άλλου συνδρομητή, παρά μόνο αν έχει τη δική του.

Η εταιρεία είτε θα μπλοκάρει λοιπόν όλους εκείνους που βλέπουν επανειλημμένα από άλλον συνδρομητή, είτε θα στέλνει σχετικό email όπου θα τους ενημερώνει για το premium.

Μεταξύ μας όμως βρε παιδιά, αν σας αρέσει το περιεχόμενο απλά πληρώστε γι’αυτό. Κάντε μια τετρατούδα και θα σας βγει …τσάμπα η μηνιαία πληρωμή!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET