Είναι viral

Εταιρεία σε πληρώνει 1395 δολάρια για να κοιμάσαι 9 ώρες την ημέρα, το ‘χουμε άνετα!

Λίγη εξάσκηση προτού μας πάρουν απαιτείται!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

18 Δεκεμβρίου, 2019

[cover]

Ο καθένας έχει τις δικές του ασχολίες μέσα στην ημέρα, που αγαπά να περνάει χρόνο κάνωντάς τες, ωστόσο υπάρχει κι εκείνη η μία, την οποία όλοι έχουμε κοινή και πάνω από αυτήν δε βάζουμε τίποτα.

Ο λόγος γίνεται για τον έναν και μοναδικό ύπνο που θρέφει τα μωρά, εμείς ωστόσο θα προσθέσουμε και τους φοιτητές, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Είναι η κύρια αιτία που θα πιστολιάσουμε κάποιο μάθημα, ενώ η σκέψη μας είναι σε αυτόν κάθε ώρα και λεπτό της διάλεξης. Είναι τέλος πάντων ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας, το οποίο πολύ αγαπάμε και είναι από τα λίγα πράγματα στη ζωή μας που το κάνουμε επειδή το θέλουμε. Είναι η δική μας όαση σε μια έρημο γεμάτη σχολές, ΜΜΜ και υποχρεώσεις. 

Φαντάσου λοιπόν, κάπως έτσι να έβλεπες και τη δουλειά σου. 

Βασικά, άσε τις φαντασιώσεις και δες το να έρχεται, γιατί το Wakefit ψάχνει άτομα να κοιμούνται 9 ώρες την ημέρα για 100 νύχτες, με το αζημίωτο φυσικά. Γιατί τέτοια αγγαρεία δε χαρίζεται έτσι τσάμπα. 

Η εταιρεία που λες, προσλαμβάνει άτομα έναντι $1,395 (1.250€) και ζητά από αυτά να κάνουν τον ύπνο προτεραιότητα στη ζωής τους, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου στο θέμα του σωστού και γεμάτου ύπνου και της σημασίας του στην υγεία μας. Κάτι που εμείς γνωρίζουμε και στηρίζουμε από πάντα, αλλά είναι κάποιοι που απλώς δε μας αφήνουν να τον απολαύσουμε όπως πρέπει!

Για να πάρεις τη δουλειά, περνάς πρώτα από ένα δοκιμαστικό στάδιο, όπου πρέπει να φέρεις μερικούς αποτελεσματικούς τρόπους για το πώς να μπεις τόσο εσύ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σου, σε έναν βαθύ και μακρύ ύπνο. Τα skills δηλαδή που πρέπει να έχεις είναι να είσαι καλός σε αυτόν και τίποτα άλλο, ενώ το dress code είναι επίσης ανάλαφρο, με τις πιτζάμες να γίνονται να νέο σου job outfit. Bonus θεωρούνται επιπλέον υπνάκος κατά τη διάρκεια της ημέρας και η τεμπελιά. 

Έχετε ακούσει πολλές φορές εργοδότες να πληρώνουν για να προσφέρεις τεμπελιά και υπνάκους;; 

Επειδή εμάς δε μας έχει ξανατύχει πάντως, μια αίτηση εδώ θα τη χτυπήσουμε κι αν μας αγαπά ο Θεός, θα κάνει το θαύμα του.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET