Είναι viral

Εταιρεία ψάχνει άτομο να τα παρατήσει όλα και να ταξιδέψει τον κόσμο δοκιμάζοντας gin!

Αν είσαι λάτρης του gin και σ’ αρέσει να ταξιδεύεις, τότε έχουμε για σένα την ιδανική δουλειά! Η εταιρεία που παρασκευάζει το gin, Bombay Sapphire, και η εταιρεία Inception Group, αναζητούν ένα άτομο, ως ambassador, που θα πληρώνεται κανονικά για να ταξιδεύει και να πίνει gin όπου κι αν βρίσκεται. Ότι κάνουμε όλοι εμείς δηλαδή, […]

Δήμητρα Πραντάλου

20 Αυγούστου, 2018

Αν είσαι λάτρης του gin και σ’ αρέσει να ταξιδεύεις, τότε έχουμε για σένα την ιδανική δουλειά!

Η εταιρεία που παρασκευάζει το gin, Bombay Sapphire, και η εταιρεία Inception Group, αναζητούν ένα άτομο, ως ambassador, που θα πληρώνεται κανονικά για να ταξιδεύει και να πίνει gin όπου κι αν βρίσκεται. Ότι κάνουμε όλοι εμείς δηλαδή, αλλά χωρίς αμοιβή. 

Η εν λόγω θέση δημιουργήθηκε για τον εορτασμό της έναρξης ενός νέου μπαρ στο Λονδίνο που ονομάζεται «Mr Fogg’s Society of Exploration» και είναι εμπνευσμένο από τον Phileas Fogg.

Αν πιστεύεις ότι έχεις τα προσόντα γι’ αυτήν την ονειρική δουλειά, τότε θα χρειαστεί να μπεις στην ιστοσελίδα Mr Fogg’s, να συμπληρώσεις μία φόρμα και να υποβάλλεις ένα βίντεο που θα εξηγείς τους λόγους που σε κάνουν το ιδανικό πρόσωπο για τη συγκεκριμένη θέση.

Αν πάλι είσαι απ’ τους τυχερούς, τότε θα ταξιδέψεις στη Μουμπάι, το Χονγκ Κονγκ, το Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη και τη Λισαβόνα από τον Αύγουστο έως και το Νοέμβριο του έτους που διανύουμε. Παλιοζωή, δηλαδή.

Βέβαια, η φάση δε θα είναι μόνο ποτάκια και βόλτες (ξέρω, σου την σπάω τώρα) καθώς θα είσαι υπεύθυνος να ενημερώνεις καθημερινά την πορεία σου μέσα από άρθρα σε blog και να δημοσιεύεις καθημερινά ντοκουμέντα στα social media.

Στα απαιτούμενα προσόντα πάντως, συγκαταλέγονται οι γνώσεις για το Bombay Sapphire, τη συγγραφή και τη φωτογραφία, και κατά πόσο έχεις δυνατή παρουσία στα social media. Ανέβασε τους followers σου και τα likes στο Ιnstagram, προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις, καθώς η προθεσμία λήγει στις 27 Αυγούστου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως αν δεν έχεις έγκυρο διαβατήριο, τότε sorry αλλά δεν μπορείς να υποβάλεις αίτηση.

Όσον αφορά την αμοιβή, θα σε απογοητεύσω μιας και η αγγελία δεν αναφέρει το χρηματικό ποσό για εκείνον που θα πιει τον Bόσπορο ταξιδεύοντας, αλλά μεταξύ μας, την θέλουμε όλοι αυτή τη δουλίτσα.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα διαδικτυακά καζίνο στην ελληνική αγορά: Ολοκληρωμένος Οδηγός

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET