Είναι viral

Εταιρεία ψάχνει άτομο να δοκιμάζει ζαχαρωτά και σοκολάτες με 78000$ το χρόνο!

Εν τω μεταξύ εμείς πηγαίναμε και τσάμπα!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

4 Αυγούστου, 2022

Αν μπορούσαμε να ψηφίσουμε την καλύτερη θέση εργασίας, τότε σίγουρα θα ήταν αυτή! 

Η καναδική εταιρεία Candy FUNhouse κάνει πραγματικότητα το όνειρο που είχαμε από παιδιά, αλλά για κάποιο λόγο οι μεγαλύτεροι μας αποθάρρυναν. Κάτι «Σιγά μη βρεις δουλειά να σε πληρώνει να τρως γλυκά» λέγανε, ε κι εμείς τους απαντάμε με αυτήν εδώ την αγγελία που για κάποιο λόγο φέρνει στο μυαλό μου το εργοστάσιο σοκολάτας του Willy Wonka. 

Αυτή αναφέρει πως αναζητείται άτομο που θα κληθεί να δοκιμάσει περισσότερα από 3.500 γλυκά το μήνα για πάνω από 100 ημέρες συνολικά, ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα τηλεργασίας. Η αμοιβή είναι πολύ γενναιόδωρη, 78.000$, ωστόσο κάτι μας λέει ότι ο πραγματικός λόγος πίσω από αυτό είναι γιατί τα μισά χρήματα θα φύγουν αναγκαστικά στον οδοντίατρο.

Ο ρόλος του ατόμου που θα λάβει τη θέση είναι να εγκρίνει τα προϊόντα προς πώληση, να αναλάβει το candy strategy της εταιρείας, όπως και τα candy board meetings, και γενικότερα να ασχολείται με όλα τα διασκεδαστικά πράγματα. Η θέση είναι ανοιχτή για άτομα από 5 ετών και πάνω (καταλαβαίνεις ότι ο ανταγωνισμός μεγαλώνει) χωρίς τροφικές αλλεργίες, ενώ απαιτούνται επίσης άριστη γνώση αγγλικών, επικοινωνιακές ικανότητες, δημιουργικό μυαλό και φυσικά, «δουλεμένος» ουρανίσκος.

Συγκεκριμένα, η περιγραφή της αγγελίας αναφέρει:

Ψάχνουμε τον έναν και μοναδικό επικεφαλή γλυκών! Αυτή η ευκαιρία προσφέρει εργασία από το σπίτι είτε δια ζώσης στο Τορόντο του Καναδά ή στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσι, με αμοιβή έως 78.000$ ετησίως, για να ηγηθεί της candy στρατηγικής του FUNhouse. Αυτό περιλαμβάνει την έγκριση των ζαχαρωτών και την απόφαση αν αξίζουν επιβράβευση με το ‘CCO (Chief Candy Officer) Stamp of Approval’.

Η αγγελία αναφέρει ακόμη πως δεν απαιτείται προϋπηρεσία, ωστόσο αν το να τρως σοκολάτες κάθε μέρα από τη μέρα που γεννήθηκες μπορεί να ληφθεί ως τέτοια, τότε προσωπικά έχω γύρω στα 20 χρόνια προϋπηρεσία.

FYI, αγαπημένες σοκολάτες όπως M&Ms, Twix, Mars και Snickers προσφέρουν επίσης ανάλογες θέσεις, με μια εργαζόμενη που ξεκίνησε από εκεί, να έχει πλέον προαχθεί. Ίσως είμαστε οι επόμενοι.

Το χειρότερο κομμάτι – όπως πάντα – είναι πως απευθύνεται σε κατοίκους της Βόρειας Αμερικής. Κρίμα και ήταν η ευκαιρία μας να λάμψουμε!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

Είναι viral

Είδαμε πώς είναι σήμερα ο Γιωργάκης απ’το «Ουράνιο Τόξο» και -μαντέψτε- δεν έγινε νυχτερίδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET