fbpx

Εταιρεία πληρώνει $1000 για να κάνεις μαραθώνιο στις ταινίες του Χάρι Πότερ, το ‘χουμε!


Σύμπτωση ή κάτι άλλο (ολογράφως, ξεκάθαρο μήνυμα από το σύμπαν), πάντως μόλις χθες κατέβαζα το «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald» για να το δω, ενώ σήμερα πέτυχα μπροστά μου την είδηση για την απόλυτη dream job, η οποία άνετα χαρακτηρίζεται και ως «το ΣΚ ενός καμμένου Χάρι Πότερ φαν».

Μπορεί να διανύουμε μια περίεργη περίοδο, αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτές συνήθως εμφανίζουν τις καλύτερες ευκαιρίες. Σίγουρα τουλάχιστον, έτσι θα χαρακτηρίζαμε τη δουλειά που προσφέρει εταιρεία, σύμφωνα με την οποία το μόνο που έχεις να κάνεις για να κερδίσεις $1000 (923€) είναι έναν μαραθώνιο ταινιών Harry Potter και Fantastic Beasts. Easy peasy για κάθε χαριποτερικό εκεί έξω, που έχει προλάβει να το κάνει ήδη αυτές τις μέρες από μόνος του χωρίς να παίζουν λεφτά στη μέση.

Ειδικότερα όμως, η EDsmart απευθύνεται σε 5 Μαγκλ και μη, που θα αναλάβουν αυτό το πανεύκολο ομολογουμένως έργο, για να δώσει λίγο φως στη ζωή τους εν μέσω καραντίνας, αναφέροντας συγκεκριμένα:

Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου των Μαγκλ παλεύει με την απομόνωση και δεν χαίρει μιας κανονικής ρουτίνας – σαν να ζούμε δηλαδή όλοι στη μικρή αποθήκη κάτω από τις σκάλες στο νούμερο 4 της οδού Πράιβετ Ντράιβ, στο Λιτλ Ουίνινγκ.

Τώρα που το σκεφτόμαστε, όντως η ζωή του Χάρι ήταν σκατά προτού ακούσει τη θρυλική ατάκα από το στόμα του Χάγκριντ.

Για να μη γίνει το ίδιο χάλια και η δική μας, με μόνη διαφορά ότι δε θα εμφανιστεί κανένας Χάγκριντ, Ντάμπλντορ και Χόγκουαρτς να μας βγάλουν κάποια στιγμή από τη μιζέρια, η EDsmart μας δίνει την ευκαιρία να γλιτώσουμε από την ψυχολογική κατάρρευση κάνοντας αυτό που αγαπάμε, με το αζημίωτο.

Προϋποθέσεις για να πάρει κανείς τη δουλειά είναι να έχει κλείσει τα 18 έτη, να είναι ενεργός στα σόσιαλ μίντια και να μεταφέρει σε αυτά την εμπειρία του. Να ενημερώνει δηλαδή ακόλουθους και φίλους για την κατάστασή του όσο παρακολουθεί τις ταινίες χρησιμοποιώντας τα @getedsmart/#getedsmart και φυσικά να τις βαθμολογεί. Οι οποίες ταινίες, πληροφοριακά, είναι 10, με συνολική διάρκεια 25 ώρες και 6 λεπτά, αλλά μάλλον αυτό ήδη το ξέρετε.

Λεπτομέρεια, που ίσως μας κοστίσει την ευκαιρία να κάνουμε δική μας τη μία εκ των 5 θέσεων, είναι πως οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν δικαίωμα εργασίας στις ΗΠΑ. Επειδή όμως μιλάμε για Χάρι Πότερ και μαγεία, υπάρχει πάντα και το ξόρκι του διακτινισμού που μπορεί να μας βγάλει από μειονεκτική θέση όπως αυτή.

Σημείωση: Παρέα με τα $1000, η εταιρεία προσφέρει κι ένα πακέτο με τα απαραίτητα για να βγει η δουλειά, όπως ποπ κορν βουτυρομπύρας, διάφορα χαριποτερικά γλυκίσματα, μία κουβέρτα-μανδύα Gryffindor, έναν θερμό Hogwarts, καθώς και μία δωροκάρτα. Όλο και καλυτερεύει το πράγμα.

Αν ψήθηκες λοιπόν να δοκιμάσεις την τύχη σου, μπες εδώ και συμπλήρωσε την αίτηση. 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET