ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι 5 σεξουαλικές φαντασιώσεις που κάθε άντρας εύχεται να κάνετε απόψε στο… κρεβάτι!

Στην ερώτηση «Τι θέλει ένας άντρας στο κρεβάτι;» δεν υπάρχει μία μόνο απάντηση. Ο καθένας προσδοκά, θέλει και φαντασιώνεται διαφορετικά πράγματα από ό,τι κάποιος άλλος. Με το να προσπαθήσεις να μαντέψεις μόνη σου δεν κερδίζεις τίποτα, παρά μόνο αναλώνεσαι. Η πιο εύκολη οδός είναι να τον ρωτήσεις ξεκάθαρα και να κάνεις τις φαντασιώσεις του πραγματικότητα. […]

Mademoisex

23 Αυγούστου, 2017

Στην ερώτηση «Τι θέλει ένας άντρας στο κρεβάτι;» δεν υπάρχει μία μόνο απάντηση. Ο καθένας προσδοκά, θέλει και φαντασιώνεται διαφορετικά πράγματα από ό,τι κάποιος άλλος. Με το να προσπαθήσεις να μαντέψεις μόνη σου δεν κερδίζεις τίποτα, παρά μόνο αναλώνεσαι. Η πιο εύκολη οδός είναι να τον ρωτήσεις ξεκάθαρα και να κάνεις τις φαντασιώσεις του πραγματικότητα. Αρκεί να είσαι προετοιμασμένη για κάθε βαθιά και διεστραμμένη φαντασίωση που θα ακούσεις.

Οι άντρες θέλουν κάτι παραπάνω από απλό σεξ. Θέλουν την υπέρτατη ικανοποίηση κι απόλαυση σε κάθε τι.

Αυτές είναι μερικές από τις πιο πικάντικες φαντασιώσεις που έχεις κάθε άντρας:

1. Περισσότερες καινούριες στάσεις

Αυτό δεν είναι και τόσο φαντασίωση, παρά παράκληση. Λατρεύουν τον πειραματισμό και σιχαίνονται την ρουτίνα. Ξεκινήστε αρχικά με ολόκληρο το Κάμα Σούτρα κι ύστερα βλέπουμε.

2. Να γυρίσετε ένα sex tape

Παραδεχτείτε το. Το έχει σκεφτεί ο καθένας σας έστω και μία φορά. Φίλη μου, γιατί νομίζεις ότι βλέπει τόσες τσόντες στην τελική; Θέλει να νιώσει και λίγο πορνοστάρ το αγόρι. Είτε για συναισθηματικούς λόγους είτε επειδή έχει φετίχ, θα ήθελε πολύ να γυρίσετε τη δική σας αισθησιακή ταινία μία μέρα.

3. Πιο δυνατούς οργασμούς

Αυτό δε σημαίνει μόνο περισσότερα βρωμόλογα και πιο εκφραστικά συναισθήματα, αλλά το να χάσεις ουσιαστικά τον έλεγχο και να του δοθείς εντελώς ώστε να εκφράζεις οποιοδήποτε συναίσθημα θες εκείνη την στιγμή. Ενδόμυχα θέλει να φωνάζεις περισσότερο, χωρίς όμως να προσποιείσαι. Ξέχνα τους γείτονες και δώσε του να καταλάβει.

4. Τρίο

Βρες μου άντρα που να μη θέλει να κάνει σεξ με δύο γυναίκες ταυτόχρονα και σε πληρώνω όσο όσο. Είναι ο κρυφός τους πόθος. Το θέλει απίστευτα πολύ, αλλά φοβάται ταυτόχρονα να στο ζητήσει μήπως σε προσβάλλει ή νιώσεις άσχημα. Αν είσαι άτομο που σου αρέσουν οι πειραματισμοί και δεν έχεις ταμπού κάνε του τη χάρη και δοκιμάστε το. Θα σε ευχαριστεί για μία ζωή.

5. Καλύτερο στοματικό

Πολλές γυναίκες νομίζουν εσφαλμένα ότι επειδή έρχεται σε οργασμό, έκαναν τη «δουλειά» τους καλά. Εεε όχι! Απλά οι άντρες είναι έτσι φτιαγμένοι ώστε να είναι υπερευαίσθητοι στα ερεθίσματα και να τελειώνουν ευκολότερα και γρηγορότερα. Το ότι τον κάνεις να τελειώσει, δε σημαίνει ότι έμεινε κι ευχαριστημένος.

Μη διστασεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσυ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET