Έρευνες λένε

Έρευνα έδειξε πως οι άντρες με πλούσια τα μαλλιά και τα μούσια, έχουν μικρά γεννητικά όργανα!

Η μελέτη έδειξε πως μπορείς να έχεις είτε μεγάλoυς και υπερήφανους όρχεις είτε πυκνά και εντυπωσιακά γένια, δύσκολα όμως μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο.

Default avatar

Γιάννης Μπελεσιώτης

15 Απριλίου, 2019

Στην παρέα μου τα πηγαίναμε πάντα καλά με τις τρίχες. Από τη Γ’ λυκείου και μετά, μας θυμάμαι όλους με χαρακτηριστικό μουσάκι, το οποίο προφανώς και δεν ξυρίζαμε ποτέ, γιατί πιστεύαμε πως για κάποιο λόγο οι γυναίκες το θεωρούν σέξι. Τέλος πάντων, όπως κάθε αντροπαρέα, έτσι κι εμείς είχαμε κι εκείνον τον τύπο, καλό παιδί, που στεναχωριόταν επειδή το πηγούνι του δεν είχε τρίχα ούτε για δείγμα. Όπως έλεγε και ο ίδιος, έδειχνε πολύ παιδάκι και του την έδινε στα νεύρα.

Λοιπόν φίλοι, σήμερα και για περιορισμένες εμφανίσεις, όσοι διαθέτουν παρθένα τη χτένα, παίρνουν την εκδίκησή τους επιτέλους.

Διότι σύμφωνα με μία έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, όσοι έχουν πλούσιο μαλλί και μούσι, είναι πάρα πολύ πιθανό να έχουν και… πολύ μικρά γεννητικά όργανα.

Ξέρω, ακούγεται πολύ παράξενο και ίσως να χαλάει το μάτσο image πολλών αρσενικών εκεί έξω, αλλά έτσι είναι. Η εν λόγω έρευνα πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα ερευνητών των πανεπιστημίων University of Western Australia  και University of Zurich, οι οποίοι προφανώς δεν είχαν και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουν τον τελευταίο καιρό, καθώς εξέτασαν με κάθε λεπτομέρεια 100 διαφορετικά είδη αντρικών γεννητικών οργάνων.

Ειδικότερα, η μελέτη έδειξε πως μπορείς να έχεις είτε μεγάλoυς και υπερήφανους όρχεις είτε πυκνά και εντυπωσιακά γένια, δύσκολα όμως μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο.

Κι αυτό γιατί η περίπτωση να χαίρεσαι και πλούσια προσόντα και μπόλικο μαλλί, απαιτεί πολλή ενέργεια. Οι ερευνητές δίνοντας την εξήγησή τους πάνω σε αυτό, λένε ότι τα ζώα μπορούν να επενδύσουν την ενέργειά τους στην προσέλκυση των θηλυκών είτε με εντυπωσιακές χαίτες και γένια ή αναπτύσσοντας big balls. 

Ο Dr Cyril Grueter, ένας εκ των μελετητών και συγγραφέων που δημοσίευσε τη μελέτη, εξήγησε πως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ήταν η μεγάλη γκάμα αντρικών μορίων που παρέλασε μπροστά από τα μάτια τους και πως διέφεραν πολύ μεταξύ τους. Μάλιστα, τα πιο μικρά, όπως είπε, ήταν σε μέγεθος πιπερόκοκκου, ενώ τα πιο μεγάλα έφταναν μια μπάλα του τένις.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι:

Όλα έχουν να κάνουν με το ζευγάρωμα. Τα αρσενικά με πλούσιο μαλλί και μούσια, προσπαθούν να εκφοβίσουν τους ανταγωνιστές τους με την εμφάνισή τους. Αντίθετα, όσοι δε διαθέτουν μέσα για να καλλωπιστούν, ελπίζουν ότι η μεγάλη παραγωγή σπερματοζωαρίων θα τους βγάλει ασπροπρόσωπους. Τα μέσα καλλωπισμού μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με την περίσταση, σε αντίθεση με τους πιο άτριχους άντρες, οι οποίοι είναι πιο μέτριοι εμφανισιακά. Οι έρευνες δείχνουν πως μπορεί να είσαι είτε εμφανίσιμος και περιποιημένος, είτε καλά προικισμένος. Δύσκολο όμως και τα δύο ταυτόχρονα.

Φτάνουμε λοιπόν στο συμπέρασμα, πως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για τις αποτυχίες μας στο αντίθετο φύλο.

Γιατί από γενειάδα άλλο τίποτα σ’ αυτήν τη χώρα, από προσόντα όμως… μάλλον μάπα.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET